Vasvari si Patache, cei mai vechi jucatori din lotul FC Botosani, au intrat in ultimele 6 luni de contract! FOTO

Vasvari si Patache, cei mai vechi jucatori din lotul FC Botosani, au intrat in ultimele 6 luni de contract! FOTO
Gabriel Vasvari, Andrei Patache si Florin Acsinte erau cei mai vechi jucatori din lotul echipei FC Botosani, iar dupa plecarea capitanului Acsinte au mai ramas Vasvari si Patache. 

Andrei Patache a jucat doar la FC Botosani, fiind si in loturile echipelor de juniori, iar impreuna cu Gabriel Vasvari, ajuns la Botosani in anul 2008, au pus umarul la cresterea echipei in Liga a II-a, dar si la promovarea in Liga 1. 
Cei doi jucatori au intrat in ultimele 6 luni de contract si pot pleca gratis in vara, daca FC Botosani nu le prelungeste contractele. 

"Sunt in ultimele 6 luni de contract si vedem ce va fi. Inca nu am discutat cu conducerea despre prelungirea contractului. Prima optiune ramane clar FC Botosani. Sunt aici de mult timp si daca voi primi o oferta o voi analiza si vom vedea ce va fi", a declarat Gbariel Vasvari. 

Nici Andrei Patache nu a primit inca vreo oferta pentru a-si prelungi contractul cu FC Botosani.

Pe langa Vasvari si Patache, mai sunt si alti jucatori intrati in ultimele 6 luni de contract cu FC Botosani. Attila Hadnagy, Istvan Fulop, Petre Ivanovici sau Quenten Martinus.

 

Spune-ne opinia ta