Vali Lazăr: ”Sunt forțat să merg la Botoșani”. Reactia lui Grozavu si Iftime!

Vali Lazăr: ”Sunt forțat să merg la Botoșani”. Reactia lui Grozavu si Iftime!

   prosport.ro

Vali Lazăr va ajunge la Botoșani, la schimb cu Quenten Martinus, după ce cluburile s-au înțeles asupra schimbului, dar cei doi fotbaliști nu sunt împăcați cu mutarea.

Fotbalistul de 26 de ani al lui Dinamo a dezvăluit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că va merge la Botoșani, dar o face obligat de Mircea Rednic. Totodată, Lazăr susține că vrea să mai aibă o discuție cu patronul Ionuț Negoiță, care urmează să revină miercuri în țară.

"E clar că Mircea Rednic are ceva cu mine și e singurul om care nu mă vrea la Dinamo. Nu e posibil ca marți să mă trimită la conferință și a doua zi de dimineață să mă scoată din lot. Sunt forțat să merg la Botoșani. Eu nu îmi doresc să fiu monedă de schimb pentru nimeni, dar nici nu vreau să rămân să mă antrenez singur, prin parcuri sau pe la echipa a doua. Aștept să vină patronul în țară, pentru a avea o discuție cu el", a declarat Vali Lazăr pentru Digi Sport.

Sâmbătă seară, după meciul Dinamo-Petrolul 2-0, la care Lazăr nu a fost în lot, Rednic a vorbit despre plecarea mijlocașului la echipa lui Leo Grozavu, susținând că e dorința fotbalistului să plece!

"Cei de acolo îl doresc foarte tare pe Lazăr. El vrea să schimbe aerul, eu nu m-am opus niciodată. Acum a apărut această posibilitate, am discutat cu el. Nu l-am oprit în lot pentru că nu era cu capul la meciul de astăzi. În urma discuțiilor avute cu el nu l-am luat în lot. Dacă pleacă la Botoșani, foarte bine, aducem pe altcineva. Nu e legată de Martinus. Normal că îl doresc, e un jucător bun", a spus Puriul.

Lazăr a venit la Dinamo în 2013 de la Sportul Studențesc și a adunat 61 de partide în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, înscriind de șapte ori.

În același timp, Martinus tărăgănează, la rândul său, mutarea la Dinamo, conform celor de la FC Botoșani.

Suntem în discuții cu Dinamo, pentru un schimb Lazăr-Martinus. Martinus nu-și mai dorește, vrea altceva și atunci trebuie să găsim calea cea mai bună pentru toată lumea. Și pentru el, și pentru noi. Nu el a refuzat oferta Stelei, au fost alte lucruri acolo, dar nu vreau să vorbesc eu despre acest subiect, a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei moldave, a dat și mai multe detalii despre mersul negocierilor dintre cele două părți.

"Nu mai înțelege nimeni ce e cu Martinus. Vrea să plece, la noi nu mai vrea să joace, e ca o cutie neagră a unui avion. Eu vreau să-i dau drumul, să vină Lazăr, dar nu-l las gratis, cum vrea el. E o discuție pentru acest troc cu domnul Negoiță. Nu știu dacă Lazăr e cuiul lui Pepelea, ci acest stimat domn Martinus. Tot el nu vrea, el încearcă, el negociază. Nu-i plac salariile, îl caută Steaua, Dinamo... El ar vrea la Barcelona. Eu i-aș da drumul, să fie mulțumit și el, și clubul. Dacă vine Lazăr, schimbăm carul pe boi, ca-n Dănilă Prepeleac", a spus Iftime.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
25

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
69

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
262

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...