Valeriu Iftime si-a desfiintat jucatorii: „Asa figuranti n-am vazut in viata mea. Trebuie sanctionati pentru ca fac de rusine fotbalul”
SPORT

Valeriu Iftime si-a desfiintat jucatorii: „Asa figuranti n-am vazut in viata mea. Trebuie sanctionati pentru ca fac de rusine fotbalul”
In urma cu doua etape, pe teren propriu, FC Botosani reusea sa invinga pe ACS Poli cu 6-1, rezultat care l-a facut pe finantatorul Valeriu Iftime sa se gandeasca serios la un loc in primul tur preliminar al Ligii Europa.

Din pacate, dupa un 0-0 datator de sperante cu CSMS Iasi, la CFR Cluj, echipa antrenata de Leo Grozavu a pierdut cu cu 6-0! De data asta, Valeriu Iftime, suparat pana la Dumnezeu pe jucatori, a afirmat in direct la Sport Total FM: A fost ziua impotriva fotbalului!.

Asta nu se poate numi meci de fotbal. Aratam ca o echipa de Divizia C. Nu CFR-ul a jucat bine, noi am jucat infect, greseli personale una dupa alta. Nu inteleg de ce nu ne-am schimbat atitudinea dupa 4-0, cand nu mai aveam ce sa facem. Dar am vazut niste figuranti, fereasca Dumnezeu, fac de rusine fotbalul, trebuie sanctionati ca joaca fotbal. Nu inteleg ce e in mintea lor, dar si a lui Leo Grozavu. Antrenorul nostru e gaurit rau si el, e ciur, dar tot el trebuie sa faca ceva acum, ca este o rusine absoluta. Pentru Botosani a fost ziua impotriva fotbalului, altceva nu stiu ce sa ma zic. Cred ca m-a pedepsit Dumnezeu cand am zis de Craiova si Petrolul ca sunt slabe … Cred ca fotbalistii nu merita benzina pana aici si nici mancarea, dar suntem civilizati si nu ne jucam cu asta. Asa infrangere n-am patit niciodata, un joc atat de slab n-am facut niciodata de cand am reusit sa promovez in Liga I., a declarat patronul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, la Liga de weekend.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
22

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
86

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
38

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...