Valeriu Iftime: "Tensiunile au fost inevitabile"

Valeriu Iftime: "Tensiunile au fost inevitabile"

 Conducerea clubului FC BotoÅŸani consideră că era normal să apară tensiuni în cadrul lotului echipei FC BotoÅŸani una din cauze fiind lipsa de rezultate.  

Conducerea clubului FC Botoşani consideră că era normal să apară tensiuni în cadrul lotului echipei FC Botoşani una din cauze fiind lipsa de rezultate.

"Ele au fost inevitabile. Din acest punct de vedere eu îi dau dreptate lui Leo Grozavu pentru că nu a cedat din condiţii. Ori faceţi ceea ce trebuie să facă un profesionist, ori trebuie să vă lăsaţi. Tensiuni nu au apărut la toţi. Au apărut la doi-trei purtători de opinie cum a fost Cornea sau Ungureanu. În structura în care este acum, dacă reuşeşte un meci bun la Braşov, să aibă multe ocazii, să marcheze şi să obţină un rezultat bun şi apoi un meci bun acasă cu Petrolul Ploieşti, intră pe o linie bună. Jucătorilor tineri le trebuie încredere. Îl avem pe Satco, căruia îi trebuie un an la divizia C. Dacă nu înţelege asta, nu îl ia nicio echipă de divizia B. La el e lipsă de experienţă şi de multe jocuri în picioare. El este un copil foarte bun, şi are nevoie de jocuri. De aceea trebuie să joace un an la divizia C", a spus Valeriu Iftime.

Cât despre conflictul dintre jucători şi antrenori, oficialii clubului susţin că acesta este pe cale să se stingă mai ales că doi dintre "revoluţionari" au fost excluşi din lot. 

 "Chiar dacă Leo spune că nu e niciun conflict, eu zic că este un conflict. Cu mai mici proporţii acum după plecarea lui Cornea şi Ungureanu şi încet încet el se va stinge. O să mai apară şi alţii care dacă nu pot nu are rost să ne încurce. Un fotbalist precum Cornea sau Ungureanu, vor divizia B, cu 1000 de euro pe lună, o masă bună şi cu o primă bună. Poate un şpriţ din când în când şi o caterincă, cum spun ei. În schimb, Leo vrea altceva. El vrea rigoare, vrea performanţă şi viaţă ultrasportivă. Cu cel puţin cinci-şase dintre ei nu poţi face performanţă. Schimbarea unui antrenor nu face decât să peticească momentan o echipă. Un antrenor are nevoie de timp, dar noi cei de pe lângă club trebuie să avem răbdare şi să corectăm atunci când apar situaţii dificile. Un nou antrenor vine cu o altă poziţie şi relaxează puţin lucrurile dar tot se acutizează. Noi vrem performanţă şi e greu să faci performanţă când nu vii cu ideea asta clar. Faptul că am jucat la Dorohoi, faptul că ei ştiau că anul acesta divizia A nu se poate, având în vedere că nu avem teren. Dacă plecam cu cuţitul la os în meciul cu Săcele sau la meciul cu Focşani, ne-am fi impus fără probleme", a precizat preşedintele CA FC Botoşani. (S.B.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
45

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
132

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
777

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...