Valeriu Iftime: "Șapte antrenori au zis DA. Leo a fost cel mai greu de convins" - VIDEO
SPORT

Valeriu Iftime: "Șapte antrenori au zis DA. Leo a fost cel mai greu de convins" - VIDEO
FC Botosani a organizat o conferinta de presa de prezentare a noului antrenor, Leo Grozavu, care s-a intors la Botosani pentru a treia oara. 

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, a precizat ca din 7 antrenori cautati toti 7 au raspuns afirmativ si ca Leo Grozavu a fost cel mai greu de convins sa revina la Botosani.

"Pana la urma decizia de a-l rechema pe Leo la Botosani a fost o decizie a mea, a asociatilor mei si a lui Cornel (n.red. Cornel Şfaiţer), legat de continuitate. Este adevarat ca echipa asta poarta amprenta lui Leo si este fara indoiala stiut faptul ca Leo are o contributie esentiala la filozofia acestui grup. Eu, personal, cred ca lucrurile pot fi normale. Eu nu am vorbit cu Leo de cand a plecat de la Botosani, decat dupa meciul cu CFR Cluj. Ne-am vazut in schimb in Antalya si acolo a fost o stare...o intrebare...ceva care m-a dus cu gandul ca fotbalistii nu doar ca-l pretuiesc. Din cei 16 oameni, 10 erau in lacrimi. Eu cred in capacitatea lui de a motiva, de a te pune la tranta cu diverse forte din fotbalul nostru. 7 antrenori au zis DA. El a fost cel mai greu de convins.", a declarat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta