Valeriu Iftime: "Ma tem ca istoria sa nu se rescrie. Trebuie sa marcam repede" - VIDEO

Valeriu Iftime: "Ma tem ca istoria sa nu se rescrie. Trebuie sa marcam repede" - VIDEO

 Valeriu Iftime  

 Meciul de astazi de la Buzau va fi unul foarte greu pentru FC Botosani si nu o spune oricine, ci chiar finantatorul echipei noastre, Valeriu Iftime, care crede ca echipa va avea probleme daca nu va inscrie repede cel putin doua goluri.

"Trebuie sa mergem la Buzau sa castigam. Din fericire asa e in fotbal, ai luat bataia, iar dupa cateva zile poti castiga din nou. Va fi un meci complicat , pentru ca ei vin cu o ambitie nebuna, sunt in Liga a II-a si mai ales acasa...daca nu esti atent si nu tratezi cu maxima seriozitate. Acum Popovici va juca cu alti jucatori, pentru ca nu poti din trei in trei zile sa joci cu aceeasi echipa.", a declarat Valeriu Iftime.

Patronul de la Elsaco si-a adus aminte si de meciul din 2008 tot din 16-imile Cupei Romaniei, cand FC Botosani era in Liga a II-a, iar Gloria Buzau era "mica steluta" in Liga 1. Atunci FC Botosani s-a impus la loviturile de la 11 m, dupa un 0-0 timp de 120 de minute.

"Ma tem ca istoria sa nu se rescrie, ma tem tare mult, pentru ca atunci ei erau mai buni ca noi. Noi atunci am stat cu fundul in poarta si am bubuit mingea in tribuna si la urma l-am avut pe Bordeanu care a aparat la penalty-uri. Ma tem foarte mult de lucrul asta. Daca atunci am castigat cu noroc, acum Dumnezeu iti poate lua norocul inapoi, asta daca nu te duci acolo si dai repede doua, trei goluri si nu mai astepti cu emotie finalul.", a adaugat Iftime.

La acel meci din 2008 cele doua formatii au aliniat urmatorii jucatori:

FC Botosani: Bordeanu - Aldea (78 Simao), Tincu, Papp (cpt), Acsinte - Nicodim (70 Vasvari), Pleniceanu, Keita, Borostean - Ghiceanu (102 Vrabie), Kone. Antrenor: Leo Grozavu. 

Gloria Buzau: Barbu - Nejneru (60 Tafer), Diogo, Vlaicu (cpt), Paunescu - Cretu (46 Dial) , Fallardo, Bicfalvi, Russiano (73 Vigariu) - Litu, Tavarez. Antrenor Mario Marinica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
26

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
75

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
22

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...