Valeriu Iftime: "E un meci de antrenament si n-am alte pretentii"

Valeriu Iftime: "E un meci de antrenament si n-am alte pretentii"
Principalul finantator al echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a fost prezent miercuri in Ungaria pentru a urmari meciul amical cu echipa de liga secunda, Olimpia Satu Mare, pierdut de botosaneni cu scorul de 3-2.

Iftime spune ca nu este dezamagit de rezultat, pentru ca a fost un meci de antrenament, nu unul in care rezultatul sa fie important.

In plus, antrenorul a fost nevoit sa-l foloseasca in prima repriza pe Valeriu Bordeanu pe postul de fundas central, pentru ca Tincu nu a putut juca.

"Nu e deloc confortabil sa iei bateie de la o echipa de Liga a II-a, dar asa dupa cum a decurs jocul, eu il consider un meci de antrenament si n-am alte pretentii, mai ales ca si terenul a fost destul de prost. A fost si o mica improvizatie in prima repriza, cu Vali fundas central (n.r. Valeriu Bordeanu). A trebuit sa joace el fundas central pentru ca Tincu era accidentat si nu a putut juca. Acum nu-i putem reprosa lui Vali cele trei goluri. Nu poti face din Vali si muzicant. E greu sa-i iei locul lui Acsinte, dar Vali se pregateste ca sa fie o varianta pentru postul de fundas stanga.", a precizat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
61

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
113

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...