Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!
SPORT

Valeriu Iftime, finantatorul echipei FC Botoşani, a făcut furori la interviurile de după partida câştigată pe terenul celor de la Dinamo, scor 1-0. 

Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!

"Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza. Noi nici nu ştiam că jucăm azi. Părea că joacă Dinamo cu Dinamo. Am fost foarte bine organizaţi în apărare şi cu vreo două argumente în atac, prin Golofca şi Serediuc. În plus, portarul nostru a fost excepţional astăzi

Eu am un proiect financiar clar la Botoșani. Astăzi, clubul nostru nu are jucători care să ne ducă în primele 6, deci nu mă gândesc la play-off. Vreau doar să nu ne facem de râs", a declarat Iftime la TV Digi Sport. 

... despre marcatorul golului de astăzi: "Golofca are ofertă de la Dinamo Kiev. Pot să iau minim 500.000 de afară. Dar să mărturisesc ceva despre jucător: Golofca era zăpăcit rău acum un an, m-am rugat de Grozavu să-l luăm în lot. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi. S-a şi disciplinat. Un copil la 27 de ani, care nu jucase fotbal la nivel înalt, avea nevoie de disciplină" .

... despre transfeul lui Moruţan la FCSB: "Cu Olimpiu era doar o discuţie de detalii pentru jucător, după care ei au fost la TAS, sau habar n-am ce-au păţit. Îmi dădeau banii, nu ştiu ce s-a întâmplat. Moruţan trebuie să joace, iar la Steaua nu cred că are loc"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni, chemați să îndepărteze țurțurii care puteau oricând să rănească trecătorii! FOTO

astăzi, 12:39
90

Acțiune a pompierilor, miercuri la amiază, pentru a îndepărta gheața de la mansarda unui bloc din municipiul Botoșani, existând pericolul ca țurțurii să cadă peste trecători...

EMOȚIONANT: Rex, câinele care a păzit 13 ani sediul ISU Botoșani, operat cu ajutorul pompierilor

astăzi, 12:04
236

Patrupedul care a păzit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani mai bine de 13 ani a primit o a doua şansă. Pompierii au aflat că este bolnav şi au strâns bani pentru a-i ...

TRAGEDIE: Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani!

astăzi, 11:39
3558

Botoșănenii aflați, în această dimineață, într-un supermarket din municipiul Botoșani, au asistat la momente dramatice, un bărbat de 40 de ani murind sub ochii lor.Tragedia s-a...