Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!
SPORT

Valeriu Iftime, finantatorul echipei FC Botoşani, a făcut furori la interviurile de după partida câştigată pe terenul celor de la Dinamo, scor 1-0. 

Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!

"Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza. Noi nici nu ştiam că jucăm azi. Părea că joacă Dinamo cu Dinamo. Am fost foarte bine organizaţi în apărare şi cu vreo două argumente în atac, prin Golofca şi Serediuc. În plus, portarul nostru a fost excepţional astăzi

Eu am un proiect financiar clar la Botoșani. Astăzi, clubul nostru nu are jucători care să ne ducă în primele 6, deci nu mă gândesc la play-off. Vreau doar să nu ne facem de râs", a declarat Iftime la TV Digi Sport. 

... despre marcatorul golului de astăzi: "Golofca are ofertă de la Dinamo Kiev. Pot să iau minim 500.000 de afară. Dar să mărturisesc ceva despre jucător: Golofca era zăpăcit rău acum un an, m-am rugat de Grozavu să-l luăm în lot. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi. S-a şi disciplinat. Un copil la 27 de ani, care nu jucase fotbal la nivel înalt, avea nevoie de disciplină" .

... despre transfeul lui Moruţan la FCSB: "Cu Olimpiu era doar o discuţie de detalii pentru jucător, după care ei au fost la TAS, sau habar n-am ce-au păţit. Îmi dădeau banii, nu ştiu ce s-a întâmplat. Moruţan trebuie să joace, iar la Steaua nu cred că are loc"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

astăzi, 15:53
407

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești, judeţul Nemaţ, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 65 ani, din Horia, ar fi fost victima unei ...

Scuza unui hoţ care acţiona lângă Piaţa Centrală: Depresia de care suferă e de vină!

astăzi, 15:40
335

O tânără de 17 ani, din comuna Dobârceni, a fost cât pe ce să rămână fără telefonul mobil pe care îl avea supra sa, dar l-a observat la timp pe cel care, în ...

Pirat auto prins de poliţişti, iertat de judecători pe motiv că scopul legii nu este aplicarea sancţiunilor pecuniare

astăzi, 14:07
1862

C.R. a fost oprit de poliţişti, în luna aprilie a anului trecut, în timp ce transporta persoane fără a deţine o autorizaţie. Acesta era cunoscut de oamenii legii, în condiţiil...