Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!
SPORT

Valeriu Iftime, finantatorul echipei FC Botoşani, a făcut furori la interviurile de după partida câştigată pe terenul celor de la Dinamo, scor 1-0. 

Valeriu Iftime: "Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza". A fost stabilit pretul lui Golofca!

"Când toată lumea vorbea numai de Dinamo, am reuşit să producem surpriza. Noi nici nu ştiam că jucăm azi. Părea că joacă Dinamo cu Dinamo. Am fost foarte bine organizaţi în apărare şi cu vreo două argumente în atac, prin Golofca şi Serediuc. În plus, portarul nostru a fost excepţional astăzi

Eu am un proiect financiar clar la Botoșani. Astăzi, clubul nostru nu are jucători care să ne ducă în primele 6, deci nu mă gândesc la play-off. Vreau doar să nu ne facem de râs", a declarat Iftime la TV Digi Sport. 

... despre marcatorul golului de astăzi: "Golofca are ofertă de la Dinamo Kiev. Pot să iau minim 500.000 de afară. Dar să mărturisesc ceva despre jucător: Golofca era zăpăcit rău acum un an, m-am rugat de Grozavu să-l luăm în lot. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi. S-a şi disciplinat. Un copil la 27 de ani, care nu jucase fotbal la nivel înalt, avea nevoie de disciplină" .

... despre transfeul lui Moruţan la FCSB: "Cu Olimpiu era doar o discuţie de detalii pentru jucător, după care ei au fost la TAS, sau habar n-am ce-au păţit. Îmi dădeau banii, nu ştiu ce s-a întâmplat. Moruţan trebuie să joace, iar la Steaua nu cred că are loc"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
217

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
277

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
478

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...