Valeriu Iftime: „Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim!”

Valeriu Iftime: „Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim!”

 Valeriu Iftime  Ionut Tabultoc

Principalul finanţator al FC Botoşani consideră că diferenţa între Steaua şi formaţia locală este una foarte mare şi că în acest moment, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu are adversar în România.

Ne-a lipsit echipă, stadion, finanţator, preşedinte... tot a lipsit. Dacă vrem să facem egal cu Steaua trebuie să fii egal cu Steaua. Cum joacă Steaua cu Chelsea Londra, aşa jucăm noi cu Steaua. Noi ne-am ridicat foarte mult. A fost un sfert de oră fotbal de fotbal. Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim! Nu sunt împăcat cu gândul că noi nu avem nicio şansă în faţa Stelei. Părerea mea este că Steaua bate orice echipă din provincie când vrea. Steaua nu este adversarul nostru. Şi aşa clasamentul ăsta este întors, a spus Valeriu Iftime.

În schimb, Valeriu Iftime este dezamăgit de faptul că spectatorii nu au încurajat mai mult echipa astfel încât să creeze o atmosferă ca pe marile stadioane.

Englezii cântă până în minutul 90 şi chiar dacă au luat bătaie pleacă acasă mulţumiţi pentru că urmează un alt meci. Noi nu ştim că cântăm. Avem încurcături mintale mari. Toată România e aşa. Noi nu avem imnuri, nu avem melodii pe care să le cântăm. În afară de Rapid dar şi ăia cântă pe nas... Nu este tradiţie artistică la fotbal. Stăm ca la teatru când e o tragedie, a mai precizat finanţatorul echipei FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

astăzi, 13:43
255

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
275

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
935

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...