Valeriu Iftime: „Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim!”

Valeriu Iftime: „Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim!”

 Valeriu Iftime  Ionut Tabultoc

Principalul finanţator al FC Botoşani consideră că diferenţa între Steaua şi formaţia locală este una foarte mare şi că în acest moment, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu are adversar în România.

Ne-a lipsit echipă, stadion, finanţator, preşedinte... tot a lipsit. Dacă vrem să facem egal cu Steaua trebuie să fii egal cu Steaua. Cum joacă Steaua cu Chelsea Londra, aşa jucăm noi cu Steaua. Noi ne-am ridicat foarte mult. A fost un sfert de oră fotbal de fotbal. Noi tot visăm cu ochii deschişi de vreo şapte etape. Hai să ne trezim! Nu sunt împăcat cu gândul că noi nu avem nicio şansă în faţa Stelei. Părerea mea este că Steaua bate orice echipă din provincie când vrea. Steaua nu este adversarul nostru. Şi aşa clasamentul ăsta este întors, a spus Valeriu Iftime.

În schimb, Valeriu Iftime este dezamăgit de faptul că spectatorii nu au încurajat mai mult echipa astfel încât să creeze o atmosferă ca pe marile stadioane.

Englezii cântă până în minutul 90 şi chiar dacă au luat bătaie pleacă acasă mulţumiţi pentru că urmează un alt meci. Noi nu ştim că cântăm. Avem încurcături mintale mari. Toată România e aşa. Noi nu avem imnuri, nu avem melodii pe care să le cântăm. În afară de Rapid dar şi ăia cântă pe nas... Nu este tradiţie artistică la fotbal. Stăm ca la teatru când e o tragedie, a mai precizat finanţatorul echipei FC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 07:12
1179

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
912

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
312

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...