Valeriu Iftime le raspunde suporterilor nemultumiti de pretul biletelor: "Cine vrea sa ajute clubul acesta vine la meci si isi cumpara un bilet"!

Valeriu Iftime le raspunde suporterilor nemultumiti de pretul biletelor: "Cine vrea sa ajute clubul acesta vine la meci si isi cumpara un bilet"!
Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a comentat pentru Stiri.Botosani.ro reactia fanilor care s-au declarat nemultumiti de pretul biletelor de la meciul cu FC Brasov de sambata.

Iftime a precizat ca un suporter care vine la meci cumpara un bilet pentru a ajuta si clubul, pentru ca in Liga 1 cheltuielile sunt mari, fata de liga secunda.

"Cu suporterii si cu presa nu trebuie sa te pui, pentru ca pierzi. Daca suporterii acestia spun ca nu vin la meci din cauza biletelor nu am ce sa comentez. Nu cred eu ca pretul biletelor i-a tinut acasa. Eu garantez ca pun 5 lei biletul si tot atatia vin. Pana la urma cine vrea sa ajute clubul acesta vine la meci, isi cumpara un bilet, pentru ca la casele mari si cheltuiala e mare.", a declarat Valeriu Iftime.

"Daca fiecare suporter e doctor in fotbal..."

Acesta nu crede ca FC Botosani nu a invins pe FC Brasov pentru ca nu au fost multi suporteri la meci, asa cum s-a intamplat cu Dinamo Bucuresti, atunci cand botosanenii au castigat pe final de meci in fata unui stadion plin.

"O prostie mai mare ca asta nu am auzit. Meciul cu Brasovul nu l-am castigat pentru ca ei s-au aparat pe doua randuri si e greu sa dai gol. Aseara CFR Cluj a invins pe Universitatea cu un om in plus in ultimul minut, deci putea sa se termine egal. Am avut doua-trei ocazii pe care le-am ratat. La meciul cu Dinamo a fost altceva, ei s-au deschis, au atacat si i-am prins pe contraatac. Nu are nicio legatura una cu alta. Daca fiecare suporter e doctor in fotbal...", a mai spus Iftime.

"Vreau si multa lume la stadion, dar si sa incasam bani"

Conducerea clubului FC Botosani se gandeste deja la urmatoarele meciuri de pe teren propriu, cu Rapid Bucuresti, CFR Cluj si Steaua Bucuresti, trei echipe cu nume in fotbalul romanesc si ii avertizeaza pe suporteri ca cei care nu au cumparat abonamente vor pierde, asa cum e si normal.

"O sa ne gandim la un pachet pentru ca urmeaza trei meciuri importante pe teren propriu, Rapid, CFR Cluj si Steaua. Avem mai multe variante pe care vrem sa le analizam. Vreau sa aduc si multa lume la stadion, dar si sa incasam bani. La meciul cu Steaua, spre exemplu, nu este un meci care sa se joace cu tribuna goala. Cei care si-au luat abonamente castiga, iar cei care nu au abonament o sa piarda, pentru ca meciul cu CFR Cluj este unul important, Rapid este o echipa de traditie, iar Steaua e Steaua.", a incheiat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
2

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
30

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
185

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...