Valeriu Iftime explica preturile pachetelor pentru meciurile Rapid - Steaua si CFR Cluj-Steaua: "Le dau dreptate suporterilor, dar..."

Valeriu Iftime explica preturile pachetelor pentru meciurile Rapid - Steaua si CFR Cluj-Steaua: "Le dau dreptate suporterilor, dar..."
FC Botosani a anuntat inca de saptamana trecuta ca biletele la tribuna pentru meciul cu Steaua Bucuresti se vor vinde doar la pachet, fie la meciul cu Rapid Bucuresti, fie la cel cu CFR Cluj, ambele pachete costand 100 de lei.

Reactia suporterilor a venit imediat, acestia fiind suparati ca pachetele sunt prea scumpe si ca nu-si permit sa cumpere un astfel de pachet.

"Eu cred ca acest 100 de lei cat este pretul unui pachet este foarte avantajos. Poti sa vezi CFR Cluj cu 30 de lei la tribuna si Steaua cu 70 de lei, ceea ce este foarte acceptabil. Iar la meciul cu Steaua, la peluza va fi 50 de lei si pastrand proportiile echipei si ale importantei, cred ca este la fel de acceptabil. Iar la meciurile cu Rapid si CFR Cluj, la peluze vor fi preturi incepand de la 5 lei, primele randuri, pana la 20-25 de lei. La peluza sunt trei mii si ceva de locuri, iar la tribuna mai sunt vreo doua mii de locuri", ne-a declarat Valeriu Iftime, principalul finantator al echipei FC Botosani.

Acesta a precizat ca preturile sunt atat de ridicate pentru a-i "taxa" pe cei care vin din afara judetului Botosani pentru a vedea doar Steaua, asta dupa ce la meciul din sezonul trecut, atunci cand stelistii au marcat, jumatate de stadion s-a bucurat.

"Categoric asta e ideea. De asta am si lasat peluzele mai ieftin. Daca ar fi putut sa dau dupa buletin, as fi dat la botosaneni cu 30 de lei la meciul cu Steaua, jur. Daca as sti ca sunt botosaneni care vin meci de meci la stadion si care nu au abondament, le dau si cu 30 de lei, dar cum sa-i selectezi? Cei care au abonamente vad meciul cu 23 de lei. Cererea la meciul cu Steaua va fi una mare", a spus Iftime.

Directorul general al companiei Elsaco, Valeriu Iftime, spune ca ii intelege pe suporterii suparati, dar acestia trebuie sa inteleaga faptul ca daca nu vor fi scosi bani din bilete clubul risca sa moara si astfel sa ne luam adio de la Liga 1.

Iftime ne-a declarat ca FC Botosani are la ora actuala un deficit de 1,2 milioane de euro.

"Eu nu fac asta pentru mine, ca nu aduc bani acasa. Clubul are nevoie de bani, o nevoie care ma doboara daca nu mai facem niste bani. Daca ar fi dupa mine, as lasa totul de la mine. Oricum eu platesc anual sute de mii de euro. Pe langa banii de la liga si televiziuni, banii tot nu ajung. Asta este bugetul. Oamenii au dreptate sa fie nemultumiti, dar trebuie sa inteleaga faptul ca bugetul clubului este tinut de banii din televiziune, de banii din bilete, de banii din Consiliul Local si banii din Elsaco, numai ca este o disproportie foarte mare si daca nu pot lua un imprumut din drepturile tv viitoare am o mare problema. Avem un deficit anul aceste incredibil, de 1,2 milioane de euro, bani care trebuie sa-i puna Elsaco. La ora actuala imi este foarte greu sa mai bag atatea bani. Am bagat atatia ani sperand sa ajung in Liga 1, sperand sa iau mai multi bani din drepturile tv, sperand sa mai vand niste jucatori. Eu nu vreau sa castig bani la FC Botosani, dar nu vreau sa pierd continuu. Nu pot cheltui anual cate 700-800 de mii de euro din Elsaco, pentru ca nu mai merge si nu pot. Nici mental nu mai pot", a spus Valeriu Iftime.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
31

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
429

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....