Valeriu Iftime, dupa victoria cu FK Senica: “Sa vede ca ne pregatim de Europa League. Sunt foarte multumit”

Valeriu Iftime, dupa victoria cu FK Senica: “Sa vede ca ne pregatim de Europa League. Sunt foarte multumit”
Finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a urmarit partida din aceasta seara cu FK Senica, echipa clasata pe ultima pozitia a podiumului campionatului slovac..

Iftime s-a declarat multumit de jocul prestat de fotbalistii botosaneni, dar cel mai impresionat a fost de Mihai Bordeianu, care a jucat excelent cu slovacii.

“A fost un meci frumos si am jucat foarte bine. Am dat doua goluri, dar puteam sa mai marcam un gol sau doua. Mi-a placut Bordeianu astazi. A jucat la inchidere si a fost argint viu, ceva peste media lui. Acolo e o lupta mare intre el, Vasvari si Danci. Au fost tot felul de incercari, de exemplu Danci a jucat si fundas central.", a declarat Valeriu Iftime pentru Stiri.Botosani.ro.

Victoria cu FK Senica, scor 2-1, ii da sperante lui Valeriu Iftime, care spera ca FC Botosani sa profite de haosul din Liga 1 si sa evolueze in preliminariile Europa League.

“Nu numai ca am batut o echipa buna din Slovacia, dar in toate partidele am condus jocul, chiar daca am luat gol pe final, pentru ca aia e o gluma, au fost multe incercari ale antrenorului. Faptul ca jucam bine imi da sperante. Chiar suntem o echipa buna, adica nu mai este cum era inainte cand dadeam un gol apoi ne aparam cu toti jucatorii. Inainte jucam cu locurile 14-15 din nu stiu ce tari si acum jucam cu locul doi din Slovacia, iar maine jucam cu locul doi din Ungaria, adica sunt echipe bune si cand joci cu echipe din astea se vede ca ne pregatim de Europa League. Meciurile din preliminarii cu echipe din astea vor fi. Jucatorii nostri stau bine in teren si chiar sunt foarte multumit.", a spus Iftime.

 

Spune-ne opinia ta