Valeriu Iftime, dezamagit de cinci jucători, la finalul partidei cu CSMS Iași: "Au fost ca puii fără cloșcă". VEZI ce fotbaliști l-au mulțumit!

Valeriu Iftime, dezamagit de cinci jucători, la finalul partidei cu CSMS Iași: "Au fost ca puii fără cloșcă". VEZI ce fotbaliști l-au mulțumit!
Principalul finantator al echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat pentru Stiri.Botosani ca CSMS Iasi era o echipa de batut, insa jocul slab facut de fundasii centrali si de mijlocasii centrali au facut ca rezultatul sa fie 2-2.

Acesta a avut bile negre pentru mijlocasii Marius Croitoru si Gabriel Vasvari, care nu au reusit sa-i puna in valoare pe Martinus si Roussel.

"Am facut un meci slab. CSMS Iasi era o echipa de batut aseara, iar noi am inceput fara energie. A fost slab mijlocul nostru si cred ca prima cauza este jocul slab a lui Croitoru si a lui Vasvari. Eu de la ei asteptam un pic de presiune si de motivatie. Daca ii pasezi bine lui Martinus sau lui Roussel era distractie, pentru ca ei erau in mare forma, dar pentru asta ai nevoie de mijlocasi, de un playmaker. Este pacat ca dupa trei meciuri am pierdut 6 puncte si aici ma refer la meciurile cu Brasov, Chiajna si Iasi. Am avut aseara ocazii pe care le-am ratat prea usor. Cu 6 puncte in plus eram pe locul 1 acum si nu era nimic exagerat.", ne-a spus Valeriu Iftime.

Nu au scapat de critici nici fundasii Razvan Tincu si Sergiu Oltean, dar nici portarul Marius Curileac, cel care a gafat incredibil la golul de 2-1.

"Avem si ghinionul acesta cu portarii. Al doilea gol a fost unul de cascadorii plansului. Din cand in cand portarii iti dau cate o surpriza de te destabilizeaza. Cei doi fundasi, Tincu si Oltean, fara Ngadeu sunt ca puii fara closca. Sunt vai de mama lor. Au facut niste greseli mari si cu cartonasele alea. Oltean ba lasa mingea la portar, ba nu o lasa. Tincu care a luat doua cartonase galbene de parca juca cu Ronaldo in fata. Oltean lua si el rosu daca nu-l scoate Leo. A avut o faza cu doua faulturi, parca era nebun, ii calca in picioare pe aia.", a mai spus Valeriu Iftime.

Dupa parereea finantatorului, singurii jucatori care s-au remarcat in partida de vineri seara sunt Roussel, Martinus si Acsinte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
251

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
369

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...