UPDATE! MONDEN: Un jucator de la FC Botosani, imprumutat la Dorohoi, se casatoreste astazi - FOTO

UPDATE! MONDEN: Un jucator de la FC Botosani, imprumutat la Dorohoi, se casatoreste astazi - FOTO

   Ionut Tabultoc

Chiar daca au remizat vineri cu Ceahaul II Piatra Neamt, scor 2-2, jucatorii de la FCM Dorohoi vor sarbatori in aceasta seara.

Unul din cel mai buni jucatori din lotul antrenat de Vespazian Colban se va casatori astazi cu aleasa inimii. 

Razvan Atudorei, fundasul central de la FC Botosani, imprumutat la FCM Dorohoi, de loc din Popesti Leordeni (Ilfov) isi va uni destinele cu botosaneanca Oana Sirbu.





Nasii sunt si ei din lumea fotbalului. Fostul jucator al FC Botosani, Dinu Todoran, si sotia sa vor fi parintii spirituali.

Petrecerea va avea loc in aceasta seara la Casa Lux.









 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
17

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
52

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
106

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...