Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Clubul de fotbal Unviersitatea Craiova a anuntat in mod oficial faptul ca partida cu FCSB de duminica seara, incepand cu ora 21, va avea loc, chiar daca ziua a fost umbrita de vestea mortii fulgeratoare a lui Ilie Balaci.

La doar 62 de ani, fostul imens fotbalist al "Craiovei Maxima" s-a stins din viata duminica dimineata, dupa ce a suferit un atac cerebral si a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, dupa jumatate de ora de incercari de resuscitare, acestia au fost nevoiti sa declare decesul.

Chiar presedintele lui CSU Craiova, Marcel Popescu a fost cel care a facut anuntul la DigiSport: "Nu cerem amanarea meciului. Partida se va juca. Pentru memoria lui Ilie, pentru familia Univeristatii, vom fi impreuna".

Si acest lucru dupa ce directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, punctase, tot la televiziunea mai sus citata, ca partida ar putea fi amanata, la cererea clubului oltean: declara MM Stoica.
 
Liga Profesionista de Fotbal anuntase ca pentru toate meciurile ramase de disputat in aceasta etapa cu numarul 12 din Liga 1 se vor tine momente de reculegere in memoria lui Balaci, iar toti jucatorii vor purta banderole negre:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

România incredibilă: Parapeții de pe Transalpina au rămas fără catadioptri în 12 ore de la montare!

Joi, 15 Noiembrie 2018
647

Infrastructura din România are multe probleme, iar furtul este una dintre ele. La doar 12 ore de la montajul de catadioptri pe parapeții de pe Transalpina, angajații Secției Drumuri Naționale Tâ...

Bani din Ungaria în fotbalul românesc. Valeriu Iftime: "Acolo se depășesc limitele!"

Joi, 15 Noiembrie 2018
436

Guvernul de la Budapesta finanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a comentat situația, spunând că ia...

Claudia Chiraș, actriță: "Spun cu mâna pe inimă că iubesc România"

Luni, 12 Noiembrie 2018
907

Drum. Claudia Chiraș, actriță. De unde vine Claudia și unde vrea ea să se îndrepte? Să privim un pic în urmă către devenirea sa. Cum s-a format acrița de astăzi?Vin din Boto...