Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Clubul de fotbal Unviersitatea Craiova a anuntat in mod oficial faptul ca partida cu FCSB de duminica seara, incepand cu ora 21, va avea loc, chiar daca ziua a fost umbrita de vestea mortii fulgeratoare a lui Ilie Balaci.

La doar 62 de ani, fostul imens fotbalist al "Craiovei Maxima" s-a stins din viata duminica dimineata, dupa ce a suferit un atac cerebral si a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, dupa jumatate de ora de incercari de resuscitare, acestia au fost nevoiti sa declare decesul.

Chiar presedintele lui CSU Craiova, Marcel Popescu a fost cel care a facut anuntul la DigiSport: "Nu cerem amanarea meciului. Partida se va juca. Pentru memoria lui Ilie, pentru familia Univeristatii, vom fi impreuna".

Si acest lucru dupa ce directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, punctase, tot la televiziunea mai sus citata, ca partida ar putea fi amanata, la cererea clubului oltean: declara MM Stoica.
 
Liga Profesionista de Fotbal anuntase ca pentru toate meciurile ramase de disputat in aceasta etapa cu numarul 12 din Liga 1 se vor tine momente de reculegere in memoria lui Balaci, iar toti jucatorii vor purta banderole negre:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce este meningita meningococică fulminantă, care a ucis în câteva ore o elevă din București. Ce simptome are boala și cât de contagioasă este!

Vineri, 19 Aprilie 2019
922

Meningita meningococică fulminantă, care a ucis joi, în doar câteva ore, o elevă din București, este una dintre cele mai grave forme de meningită, este foarte contagioasă, are o evol...

Un român în port popular a citit Rugăciunea universală la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Duminică, 14 Aprilie 2019
663

Credincioşii romano-catolici au început duminică, să celebreze moartea şi învierea Domnului.Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie a Duminicii Floriilor şi Patimii Domnul...

Peste 80 de tone de legume şi fructe, distruse în cadrul Operaţiunii Demetra

Duminică, 14 Aprilie 2019
791

"Începând cu data de 11 aprilie 2019, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat o serie de controale la nivel naţional pentru depistar...