Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Universitatea Craiova anunță că meciul cu FCSB va avea loc: Vom juca pentru memoria lui Ilie Balaci

Clubul de fotbal Unviersitatea Craiova a anuntat in mod oficial faptul ca partida cu FCSB de duminica seara, incepand cu ora 21, va avea loc, chiar daca ziua a fost umbrita de vestea mortii fulgeratoare a lui Ilie Balaci.

La doar 62 de ani, fostul imens fotbalist al "Craiovei Maxima" s-a stins din viata duminica dimineata, dupa ce a suferit un atac cerebral si a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, dupa jumatate de ora de incercari de resuscitare, acestia au fost nevoiti sa declare decesul.

Chiar presedintele lui CSU Craiova, Marcel Popescu a fost cel care a facut anuntul la DigiSport: "Nu cerem amanarea meciului. Partida se va juca. Pentru memoria lui Ilie, pentru familia Univeristatii, vom fi impreuna".

Si acest lucru dupa ce directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, punctase, tot la televiziunea mai sus citata, ca partida ar putea fi amanata, la cererea clubului oltean: declara MM Stoica.
 
Liga Profesionista de Fotbal anuntase ca pentru toate meciurile ramase de disputat in aceasta etapa cu numarul 12 din Liga 1 se vor tine momente de reculegere in memoria lui Balaci, iar toti jucatorii vor purta banderole negre:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...