Un sportiv din Botoșani, ambasador la Maratonul București!

Un sportiv din Botoșani, ambasador la Maratonul București!

Botoșăneanul va alerga pentru cei aflați în scaunul rulant, banii stânși urmând să fie folosiți pentru achizitionarea de scaune rulante pentru cei care au nevoie.

În 2017, Alexandru Corneschi a câștigat cursa de 10 km în cadrul Maratonului București, când a alergat alături de o persoană aflat în scaun rulant. Nu este întâmplătoare implicarea botoșăneanului în astfel de competiții, tatăl său fiind de asemenea de mulți ani în scaunul rulant, nu de puține ori Alexandru Corneschi dedicându-i părintelui său cursele și, desigur, victoriile.

"Mă numesc Alexandru Corneschi și sunt sportiv de performanță. Practic atletism de mai bine de 13 ani și cred că sportul leagă prietenii!

Anul trecut am câștigat cursa de 10 km din cadrul Maratonului București împreună cu Tudor, sportiv în scaun rulant. A fost momentul în care mi-am dat seama ca poți fi un campion indiferent de situația în care te afli.

Dăruirea și pofta de sport pe care le-am văzut la el m-au determinat să fiu ambasador al Fundației Motivation și să alerg și anul acesta la Maratonul București, pentru persoanele în scaun rulant.

Pe prietenii mei care doresc să se alăture acestei inițiative frumoase, îi invit să alerge alături de mine sau să doneze. Din fondurile strânse prin participarea la Maratonul București se vor dona scaune rulante pentru cei ce au nevoie de ele", sunt cuvintele lui Alexandru Corneschi, pe pagina oficială a competiției. 

AICI se pot face donațiile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rares Bogdan, suspendat de la Realitatea TV prin SMS

astăzi, 21:25
81

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", difuzata de Realitatea TV, a fost suspendat miercuri si joi de pe post, dupa ce cu o seara in urma i-a cerut demisia directorului Rea...

Botoșăneanul care a bătut crunt un bătrân a fost condamnat!

astăzi, 19:35
228

Unul dintre tineri, botoșăneanul în vârstă de 18 ani, a fost condamnat, în primă instanţă, la 6 ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar 5 ani îi vor fi interz...

APIA Botoșani: Program prelungit pentru acordarea plăților în avans pentru anul 2018

astăzi, 19:30
178

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Botoşani informează că acordarea plăților în avans pentru anul 2018, cu termen de finalizare 30 noiembrie 2...