Un post de televiziune se va închide în curand. Apare ZU TV?!

Un post de televiziune se va închide în curand. Apare ZU TV?!
Postul de sport al trustului Intact se va închide în următoarea perioadă, anunta Gazeta Sporturilor. Postul îşi va schimba complet formatul şi publicul.

Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU.

În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1.

GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
62

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
81

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
51

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...