Un oficial FRF explica de ce botosaneanul Florin Andone nu da randament la nationala Romaniei: Nu intelege glumele!

Un oficial FRF explica de ce botosaneanul Florin Andone nu da randament la nationala Romaniei: Nu intelege glumele!

   Foto: Hepta.ro

Botosaneanul Florin Andone e unul dintre cei mai apreciati atacanti din Primera Division, iar miercuri seara a marcat in poarta celor de la Real Madrid, insa pentru nationala Romaniei a inscris un singur gol in cele 13 prezente.

Consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, crede ca Andone n-a reusit sa se adapteze la nationala Romaniei din cauza stilului sau sobru.

"Nu cred ca e problema ca sunt bisericute le echipa nationala. Cred ca modul asta de a se glumi aici in Romania nu e pentru el. A plecat devreme in strainatate si nu e obisnuit cu glumele de aici. Nu e niciun fel de rautate la adresa lui. Poate sunt niste glume pe care nu le intelege", a declarat Vochin la Dolce Sport.

"Nu pot sa spun ca era izolat, dar nu accepta niciun fel de gluma, nici la adresa lui, nici la adresa altora. Andone este un tip mai sobru, un tip mai serios asa", a continuat acesta.

Relatia dintre Andone si selectionerul Christoph Daum nu e nici ea prea stralucita, iar tehnicianul neamt urmeaza sa se deplaseze in Spania, pentru a discuta cu atacantul in varsta de 24 de ani.

"Staff-ul echipei nationale lucreaza foarte mult la acest aspect. Pe 7 mai, Christoph Daum si Ionut Badea vor pleca in Spania, special pentru a discuta cu Florin Andone", a precizat Vochin.

"In relatia cu selectionerul, este posibil sa fie o problema de comunicare. De ce? Pentru ca Florin nu vorbeste limba engleza, vorbeste spaniola si italiana. E nevoie de un intermediar care sa transmita mesajul. In momentul in care selectionerul a vazut ca Florin nu se simte bine, a intervenit intr-un mod taios", a mai dezvaluit oficialul Federatiei Romane de Fotbal.

9 goluri a marcat Florin Andone in acest sezon din Primera Division.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Decizie în cazul mecanicilor români care schimbau piesele originale cu unele second-hand!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1390

O escrocherie folosită de angajaţii service-ului unei cunoscute reprezentanţe auto, care foloseau la reparaţii piese second-hand şi întocmeau facturi pentru produse originale noi, a fost de...

IMPORTANT: Relația între alimentație și cancer

Marţi, 22 Ianuarie 2019
623

Este cunoscut faptul ca stilul de viata ne poate influenta sanatatea. Dieta noastra include alimente benefice (care ne pot proteja organismul impotriva cancerului), cat si alimente nocive, ce cresc ri...

Supărarea unui polițist: "Am rămas categoria bugetară cea mai batjocorită de actualii guvernanţi"

Luni, 21 Ianuarie 2019
1200

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a publicat pe contul său de Facebook doi fluturaşi de salariu din care reiese că, în ...