Un oficial FRF explica de ce botosaneanul Florin Andone nu da randament la nationala Romaniei: Nu intelege glumele!

Un oficial FRF explica de ce botosaneanul Florin Andone nu da randament la nationala Romaniei: Nu intelege glumele!

   Foto: Hepta.ro

Botosaneanul Florin Andone e unul dintre cei mai apreciati atacanti din Primera Division, iar miercuri seara a marcat in poarta celor de la Real Madrid, insa pentru nationala Romaniei a inscris un singur gol in cele 13 prezente.

Consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, crede ca Andone n-a reusit sa se adapteze la nationala Romaniei din cauza stilului sau sobru.

"Nu cred ca e problema ca sunt bisericute le echipa nationala. Cred ca modul asta de a se glumi aici in Romania nu e pentru el. A plecat devreme in strainatate si nu e obisnuit cu glumele de aici. Nu e niciun fel de rautate la adresa lui. Poate sunt niste glume pe care nu le intelege", a declarat Vochin la Dolce Sport.

"Nu pot sa spun ca era izolat, dar nu accepta niciun fel de gluma, nici la adresa lui, nici la adresa altora. Andone este un tip mai sobru, un tip mai serios asa", a continuat acesta.

Relatia dintre Andone si selectionerul Christoph Daum nu e nici ea prea stralucita, iar tehnicianul neamt urmeaza sa se deplaseze in Spania, pentru a discuta cu atacantul in varsta de 24 de ani.

"Staff-ul echipei nationale lucreaza foarte mult la acest aspect. Pe 7 mai, Christoph Daum si Ionut Badea vor pleca in Spania, special pentru a discuta cu Florin Andone", a precizat Vochin.

"In relatia cu selectionerul, este posibil sa fie o problema de comunicare. De ce? Pentru ca Florin nu vorbeste limba engleza, vorbeste spaniola si italiana. E nevoie de un intermediar care sa transmita mesajul. In momentul in care selectionerul a vazut ca Florin nu se simte bine, a intervenit intr-un mod taios", a mai dezvaluit oficialul Federatiei Romane de Fotbal.

9 goluri a marcat Florin Andone in acest sezon din Primera Division.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

România cumpără încă cinci avioane de vânătoare F-16 de la Portugalia

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
173

”Ministerul Apărării a confirmat astăzi că va vinde încă cinci F-16 către România şi a spus că avioanele vor fi scoase din "inventarul naţional” şi vor fi î...

IGPR: 11 urmăriţi naţional şi opt minori lipsiţi de supraveghere - depistaţi în gări şi aeroporturi în ultima săptămână

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
217

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în perioada 13 - 19 iulie, poliţiştii de la transporturi au verificat 195 de obiective (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi na...

Pesta porcină africană a fost confirmată în două gospodării din Judeţul Ialomiţa

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
179

"În 20 iulie a fost confirmată prezenţa virusului Pestei Porcine Africane la porcii din două gospodării din comuna Giurgeni, judeţul Ialomiţa. În urma confirmării diagnosticulu...