Un oficial al FC Botosani crede ca posibilitatea de a juca in Europa League i-a demobilizat pe jucatori!

Un oficial al FC Botosani crede ca posibilitatea de a juca in Europa League i-a demobilizat pe jucatori!
Inaintea startului returului acestui sezon al Ligii 1, FC Botosani era cotata cu sanse mari de a prinde ultimul loc al preliminariilor Europa League, dupa problemele echipelor aflate in insolventa.

Un oficial al echipei pregatite de Leo Grozavu crede ca aceste vesti mai mult i-a demobilizat pe jucatori, care nu sunt pregatiti din punct de vedere mental pentru un astfel de pas.

Declaratia ii apartine finantatorului FC Botosani, Valeriu Iftime, tocmai cel care a crezut cel mai mult in sansele ca echipa sa prinda primul tur al Europa League.

"Sunt convins ca i-a demobilizat, ca si stare. Am crezut ca suntem chiar sus. Toate lucrurile astea au creat o stare din asta ca noi suntem buni si vom juca in Europa League. Din pacate daca nu avem o concentrare si nu depunem toate eforturile pentru care ne-am pregatit, uite ca nu iese. Eu cred ca ne-a afectat intr-un mod indirect treaba asta cu Europa League. Ca sa ajungi in Europa League trebuie sa fii pregatit si mental. E ca atunci cand mergi la facultate, dar nu ai trecut pe la liceu.", a declarat Valeriu Iftime, pentru Stiri.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta