Un nou caz cutremură fotbalul românesc » DIICOT, anchetă la FRF pentru un milion de euro dispărut!
SPORT

Un nou caz cutremură fotbalul românesc » DIICOT, anchetă la FRF pentru un milion de euro dispărut!
Fosta conducerea a Federației Române de Fotbal este implicată într-un scandal, privind gestionarea unor sume de bani primite de la FIFA.

Potrivit informațiilor prezentate de ProSport, procurorii DIICOT anchetează baza de pregătire de la Buftea, construită de FRF între 2009 și 2011, cu bani de la FIFA și UEFA. Costul bazei de pregătire a fost de 2,5 milioane de euro, dar procurorii susțin că suma este nejustificat de mare.

De exemplu, pentru un teren s-a plătit 500.000 de euro, de două ori mai mult decât prețul pieței, iar pentru gazonul sintetic s-a plătit 64,5 euro pe metru pătrat, deși cel mai scump este 25 de euro.

Iuliu Mureșan și Patrițiu Abrudan au fost deja audiați, iar la sediul DIICOT ar urma să ajungă și Cornel Șfaițer. Cei trei sunt foști membri în Comitetul Executiv și au aprobat construirea bazei de la Buftea.

"Toți banii care veneau de la FIFA și UEFA veneau pe proiecte. Trimiteai un proiect concret și ziceai că ai nevoie de 3 milioane, UEFA să zicem că îți putea suporta două. Dar nu îți dădeau bani așa. Se dădeau pe dovezi, poze, filme, inspecții. Atât timp cât nu există un document oficial, nu am ce să zic. Să fie ceva concret. Vreau să vă asigur că nu există nicio neregulă. Poate că actuala conducere a FRF a făcut vreo plângere așa pe baza unor investigații a ei", a spus fostul șef al FRF, la DigiSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
34

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
144

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
697

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...