Un jucător de la FC Botoșani, principala ţintă a FCSB în această iarnă

FCSB pregăteşte sezonul de primăvară cu un nou antrenor, iar Mihai Teja are deocamdată mână liberă din partea lui Gigi Becali în privinţa transferurilor. 

Un jucător de la FC Botoșani, principala ţintă a FCSB în această iarnă

Mihai Teja doreşte să întărească linia mediană şi le-a transmis oficialilor FCSB că jucătorul ideal în viziunea sa este italianul Diego Fabbrini, de la Botoşani, anunţă Gazeta Sporturilor.

În vârstă de 28 de ani Fabbrini a ajuns în Liga 1 în vara lui 2018 şi a impresionat în partidele jucate în prima parte a sezonului. Fost la Udinese, Palermo, Watford sau Birmingham, Fabbrini este un jucător polivalent, care ar putea evolua pe mai multe posturi la FCSB.

30 de meciuri are mijlocaşul italian în Serie A

Teja i-a transmis lui Becali că vrea ca jocul de atac al FCSB să se bazeze pe o posesie prelungită a balonului, iar italianul s-ar integra perfect în sistemul gândit de noul tehnician al roş-albaştrilor. Acesta poate juca oriunde în linia mediană şi ar putea face pereche în centru cu un mijlocaş defensiv sau să joace în spatele unui vârf împins.

FCSB ar putea profita de relaţia excelentă avută cu Botoşani în ceea ce priveşte transferurile de jucători, dar şi de faptul că Fabbrini are contract doar până în vara viitoare cu trupa moldoveană, arata telekomsport.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
88

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
160

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
54

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...