Un jucător al Botoşaniului sare în apărarea arbitrilor: "Nu consider că sunt slabi"

În minutul 55 al meciului dintre FCSB şi Craiova, la scorul de 2-2, roş-albaştrii reuşeau să marcheze, prin Benzar, dar Haţegan anula golul, inexplicabil, după ce steliştii s-au bucurat aproape două minute.

Un jucător al Botoşaniului sare în apărarea arbitrilor: "Nu consider că sunt slabi"

Partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova a provocat noi controverse în ceea ce priveşte arbitrajul din campionatul României. Andrei Burcă, jucătorul lui FC Botoşani, le ţine partea arbitrilor. Acesta punctează însă că ”centralii” au nevoie de mai multă hotărâre atunci când iau deciziile.

”Nu consider că avem arbitri slabi, doar că ar trebui să fie mult mai siguri pe ei şi când iau o decizie să o ia. Din cauza aceasta apare tensiunea, când iei o decizie după 20 de secunde, normal că bulversezi ambele echipe”, a spus Burca la Telekom Sport.

În minutul 55 al meciului dintre FCSB şi Craiova, la scorul de 2-2, roş-albaştrii reuşeau să marcheze, prin Benzar, dar Haţegan anula golul, inexplicabil, după ce steliştii s-au bucurat aproape două minute. Discuţia dintre central şi asistent a schimbat decizia luată în primă fază şi a anulat reuşita roş-albaştrilor.

După gafa lui Haţegan FCSB a reuşit să mai marcheze o dată şi să câştige partida cu Universitatea Craiova, scor 3-2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...