Un fotbalist de la Miroslava, la un pas sa-si inghita limba pe teren - FOTO

Un fotbalist de la Miroslava, la un pas sa-si inghita limba pe teren - FOTO
Momente de panica in meciul dintre FCM Dorohoi si Stiinta Miroslava, atunci cand un jucator al oaspetilor a fost la un pas de a-si inghiti limba.

Acesta a fost lovit fara intentie in zona pieptului, de catre atacantul dorohoienilor, Alexandru Marin. Fotbalistul iesean a cazut ca secerat si cand jucatorii si arbitrul au vazut ca nu se mai misca s-au indreptat repede catre el.

Acelasi Alexandru Marin l-a intors pe jucator si i-a bagat mana in gura, ca sa nu-si inghita limba.



In acest timp pe teren a intrat si ambulanta care era la joc, insa fotbalistul celor de la Miroslava si-a revenit si ambulanta a facut cale intoarsa.

Dupa ce s-a ridicat de pe gazon, jucatorul iesean a fost pupat pe obraz de dorohoianul Marin, cerandu-si scuze pentru acel moment.

FCM Dorohoi a invins cu scorul de 3-2 pe Stiinta Miroslava, dupa ce oaspetii au condus cu 0-2 la pauza.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
664

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
228

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...