Un botoşănean în conducerea unui club de fotbal din judeţul Iaşi

Dupa o perioada de incertitudine la nivel administrativ, Stiinta Miroslava are, in sfarsit, presedinte. Vespazian Colban, scouter al prim-divizionarei FC Botosani in ultima perioada, a acceptat oferta conducerii Miroslavei si a venit in locul lasat liber de Daniel Acatrinei. In varsta de 39 de ani, 

Un botoşănean în conducerea unui club de fotbal din judeţul Iaşi

Colban a fost mai mereu in anturajul clubului iesean in acest sezon, fiind prezent la mai multe meciuri pentru a-i vedea la lucru pe cei trei jucatori imprumutati de la Botosani, Chindris, Corban si Avram (ultimul a plecat intre timp de la Stiinta).

Colban spera sa aiba o colaborare buna cu antrenorul Adrian Kerezsy si spune ca parcursul echipei din ultimele etape ale acestui an ii da sperate ca Miroslava poate termina sezonul deasupra liniei "rosii".

"Am venit cu ganduri bune la Miroslava. Am avut o discutie cu domnul primar (n.r. Dan Nita, primarul comunei Miroslava), mi s-a propus aceasta functie, sunt bucuros de aceasta sansa si sper sa nu dezamagesc. Echipa este pe un drum bun, il felicit pe antrenorul Adrian Kerezsy ca a reusit sa revigoreze echipa de cand a venit la Miroslava. Se vede o crestere in joc si sunt convins ca Stiinta poate ramane in Liga a II-a. Sper intr-o colaborare foarte buna cu antrenorul Adrian Kerezsy. Obiectivul este mentinerea in Liga a II-a si sunt convins ca il putem realiza. Cu o pregatire de iarna buna, echipa va arata din ce in ce mai bine. Decizia in privinta lotului ii apartine antrenorului", a declarat Vespazian Colban.

Fost adversar cu Kerezsy

In varsta de 39 de ani, Colban a inceput fotbalul la LPS Botosani, iar in cariera a evolat la mai multe echipe, intre care Tg. Neamt, Ceahlaul, Campina, Cetatea Suceava, Hirlau si Botosani.

Ca jucator, a promovat cu Suceava in Liga secunda, iar ca antrenor a activat pana acum doar la FCM Dorohoi, echipa cu care a promovat in Liga a doua. In perioada in care a antrenat Dorohoiul, Colban a fost adversar al lui Adrian Kerezsy, fost antrenor al Pascaniului.
Dupa ce a semnat cu Miroslava, Colban si-a intrerupt colaborarea cu FC Botosani.

"Am avut o discutie finala cu cei de la Botosani si le multumesc pentru faptul ca au avut incredere in mine. Imi lasa poarta deschisa la club, iar acest lucru conteaza foarte mult pentru mine."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
177

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
224

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
66

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...