Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!

Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!
Federaţia Romana de Fotbal a avut ideea de a scoate la concurs posturile de antrenori ai selecţionatelor U14, U15, U17, U18 şi U21, nu cum era pe vremea lui Mircea Sandu, cand antrenorii erau numiti direct de conducerea FRF şi a primit 131 de CV-uri!

FRF are de triat dintre nume cunoscute: Viorel Moldovan, Ionuţ Chirilă, Ionuţ Badea, Ovidiu Stîngă au antrenat inclusiv în Liga 1 şi acum speră să prindă un post de antrenor la nationala Romaniei U21.

Printre cei care si-au depus CV-urile pentru U17 se afla si botosaneanul Daniel Schiopu, antrenorul echipei CSS Botosani U17, formatie ce a terminat pe locul 6 sezonul trecut a Campionatului National de Juniori B.

"Am depus CV-ul la U17 pentru ca aici ii stiu pe majoritatea jucatorilor si aici am obtinut rezultate. Nu puteam sa depun la U21.", a precizat prof. Daniel Schiopu (foto jos).Urmeaza ca FRF-ul sa-i cheme pe antrenori la un interviu, ca ulterior sa fie anuntati castigatorii. La interviu participantii vor fi luati la intrebari de Aurel Ticleanu si Anghel Iordanescu.

Daniel Schiopu este antrenor botosanean cu cele mai bune rezultate la juniori, iar in anul 2008 s-a numarat printre favoriti sa prei echipa FC Botosani.

Antrenorul echipei CSS Botosani a mai antrenat echipa de Liga a IV-a, AS Roma, iar in prezent ii pregateste si pe cei de la Transdor Tudora, echipa care a castigat Cupa Romaniei - Faza Judeteana in acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
264

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
791

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2035

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...