Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!

Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!
Federaţia Romana de Fotbal a avut ideea de a scoate la concurs posturile de antrenori ai selecţionatelor U14, U15, U17, U18 şi U21, nu cum era pe vremea lui Mircea Sandu, cand antrenorii erau numiti direct de conducerea FRF şi a primit 131 de CV-uri!

FRF are de triat dintre nume cunoscute: Viorel Moldovan, Ionuţ Chirilă, Ionuţ Badea, Ovidiu Stîngă au antrenat inclusiv în Liga 1 şi acum speră să prindă un post de antrenor la nationala Romaniei U21.

Printre cei care si-au depus CV-urile pentru U17 se afla si botosaneanul Daniel Schiopu, antrenorul echipei CSS Botosani U17, formatie ce a terminat pe locul 6 sezonul trecut a Campionatului National de Juniori B.

"Am depus CV-ul la U17 pentru ca aici ii stiu pe majoritatea jucatorilor si aici am obtinut rezultate. Nu puteam sa depun la U21.", a precizat prof. Daniel Schiopu (foto jos).Urmeaza ca FRF-ul sa-i cheme pe antrenori la un interviu, ca ulterior sa fie anuntati castigatorii. La interviu participantii vor fi luati la intrebari de Aurel Ticleanu si Anghel Iordanescu.

Daniel Schiopu este antrenor botosanean cu cele mai bune rezultate la juniori, iar in anul 2008 s-a numarat printre favoriti sa prei echipa FC Botosani.

Antrenorul echipei CSS Botosani a mai antrenat echipa de Liga a IV-a, AS Roma, iar in prezent ii pregateste si pe cei de la Transdor Tudora, echipa care a castigat Cupa Romaniei - Faza Judeteana in acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a reușit un pacient să-și câștige în instanță dreptul la tratament gratuit

Luni, 21 Ianuarie 2019
403

Curtea de Apel București a obligat joi, 17 ianuarie 2019, Guvernul României, Ministerul Sănătății, CNAS și Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) să-i...

Ministrul Educației revine asupra declarației privind repetenții la clasa I: Eu am pus o întrebare și toată lumea a înţeles că Andronescu vrea să-i lase repetenţi

Luni, 21 Ianuarie 2019
273

Ecaterina Andronescu revine asupra declaraţiei potrivit căreia elevii de la clasele primare vor putea fi lăsaţi repetenţi. Potrivit ministrului Educaţiei, noua lege va cuprinde prevederi cu priv...

Adolescentă transportată la Iași în stare gravă, după ce a fost diagnosticată cu meningoencefalită!

Luni, 21 Ianuarie 2019
4884

Copila are 15 ani și a ajuns la medic duminică seară. Fata a intrat în comă, ea fiind transferată de urgență la Iași. Este al cincilea caz confirmat la Botoşani într-un interval de o lun...