Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!

Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!
Federaţia Romana de Fotbal a avut ideea de a scoate la concurs posturile de antrenori ai selecţionatelor U14, U15, U17, U18 şi U21, nu cum era pe vremea lui Mircea Sandu, cand antrenorii erau numiti direct de conducerea FRF şi a primit 131 de CV-uri!

FRF are de triat dintre nume cunoscute: Viorel Moldovan, Ionuţ Chirilă, Ionuţ Badea, Ovidiu Stîngă au antrenat inclusiv în Liga 1 şi acum speră să prindă un post de antrenor la nationala Romaniei U21.

Printre cei care si-au depus CV-urile pentru U17 se afla si botosaneanul Daniel Schiopu, antrenorul echipei CSS Botosani U17, formatie ce a terminat pe locul 6 sezonul trecut a Campionatului National de Juniori B.

"Am depus CV-ul la U17 pentru ca aici ii stiu pe majoritatea jucatorilor si aici am obtinut rezultate. Nu puteam sa depun la U21.", a precizat prof. Daniel Schiopu (foto jos).Urmeaza ca FRF-ul sa-i cheme pe antrenori la un interviu, ca ulterior sa fie anuntati castigatorii. La interviu participantii vor fi luati la intrebari de Aurel Ticleanu si Anghel Iordanescu.

Daniel Schiopu este antrenor botosanean cu cele mai bune rezultate la juniori, iar in anul 2008 s-a numarat printre favoriti sa prei echipa FC Botosani.

Antrenorul echipei CSS Botosani a mai antrenat echipa de Liga a IV-a, AS Roma, iar in prezent ii pregateste si pe cei de la Transdor Tudora, echipa care a castigat Cupa Romaniei - Faza Judeteana in acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Căruțaş înecat în apele Siretului!

astăzi, 09:02
112

A trecut Siretul pentru a ajunge la o stână de pe teritoriul comunei Vorona, județul Botoșani. La întoarcere, cel mai probabil căruța a fost luată de curenți, pentru că bărbatul &...

Comunicat - Tamara Ciofu: "Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC"

astăzi, 08:46
30

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat astăzi că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobar...

Pacientă în stare gravă, preluată cu elicopterul SMURD!

astăzi, 08:31
149

O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD către o clinică de specialitate din Iași, medicii botoșăneni luând această decizie din cauza stării grave în care se afla pac...