Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!

Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!
Federaţia Romana de Fotbal a avut ideea de a scoate la concurs posturile de antrenori ai selecţionatelor U14, U15, U17, U18 şi U21, nu cum era pe vremea lui Mircea Sandu, cand antrenorii erau numiti direct de conducerea FRF şi a primit 131 de CV-uri!

FRF are de triat dintre nume cunoscute: Viorel Moldovan, Ionuţ Chirilă, Ionuţ Badea, Ovidiu Stîngă au antrenat inclusiv în Liga 1 şi acum speră să prindă un post de antrenor la nationala Romaniei U21.

Printre cei care si-au depus CV-urile pentru U17 se afla si botosaneanul Daniel Schiopu, antrenorul echipei CSS Botosani U17, formatie ce a terminat pe locul 6 sezonul trecut a Campionatului National de Juniori B.

"Am depus CV-ul la U17 pentru ca aici ii stiu pe majoritatea jucatorilor si aici am obtinut rezultate. Nu puteam sa depun la U21.", a precizat prof. Daniel Schiopu (foto jos).Urmeaza ca FRF-ul sa-i cheme pe antrenori la un interviu, ca ulterior sa fie anuntati castigatorii. La interviu participantii vor fi luati la intrebari de Aurel Ticleanu si Anghel Iordanescu.

Daniel Schiopu este antrenor botosanean cu cele mai bune rezultate la juniori, iar in anul 2008 s-a numarat printre favoriti sa prei echipa FC Botosani.

Antrenorul echipei CSS Botosani a mai antrenat echipa de Liga a IV-a, AS Roma, iar in prezent ii pregateste si pe cei de la Transdor Tudora, echipa care a castigat Cupa Romaniei - Faza Judeteana in acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiile Festivalului-Concurs de Ouă Încondeiate, Rogojești, ediția 2018! FOTO

astăzi, 14:00
107

Sâmbăta, 17 martie 2018, ora 10, a debutat cea de a V-a ediţie a Festivalului-Concurs de Ouă Încondeiate, unde s-au rostit mici alocuţiuni care au aparţinut părintelui paroh al ...

Consultanţă de Specialitate oferită gratuit firmelor de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

astăzi, 12:33
94

Începând cu data de 23.03.2018, în prima și a treia zi de vineri din fiecare lună, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani din str. Dragoș Vodă nr. 13,...

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:49
821

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...