Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!

Un antrenor din Botosani vrea sa fie selectionerul Romaniei U17!
Federaţia Romana de Fotbal a avut ideea de a scoate la concurs posturile de antrenori ai selecţionatelor U14, U15, U17, U18 şi U21, nu cum era pe vremea lui Mircea Sandu, cand antrenorii erau numiti direct de conducerea FRF şi a primit 131 de CV-uri!

FRF are de triat dintre nume cunoscute: Viorel Moldovan, Ionuţ Chirilă, Ionuţ Badea, Ovidiu Stîngă au antrenat inclusiv în Liga 1 şi acum speră să prindă un post de antrenor la nationala Romaniei U21.

Printre cei care si-au depus CV-urile pentru U17 se afla si botosaneanul Daniel Schiopu, antrenorul echipei CSS Botosani U17, formatie ce a terminat pe locul 6 sezonul trecut a Campionatului National de Juniori B.

"Am depus CV-ul la U17 pentru ca aici ii stiu pe majoritatea jucatorilor si aici am obtinut rezultate. Nu puteam sa depun la U21.", a precizat prof. Daniel Schiopu (foto jos).Urmeaza ca FRF-ul sa-i cheme pe antrenori la un interviu, ca ulterior sa fie anuntati castigatorii. La interviu participantii vor fi luati la intrebari de Aurel Ticleanu si Anghel Iordanescu.

Daniel Schiopu este antrenor botosanean cu cele mai bune rezultate la juniori, iar in anul 2008 s-a numarat printre favoriti sa prei echipa FC Botosani.

Antrenorul echipei CSS Botosani a mai antrenat echipa de Liga a IV-a, AS Roma, iar in prezent ii pregateste si pe cei de la Transdor Tudora, echipa care a castigat Cupa Romaniei - Faza Judeteana in acest an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
403

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
386

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
1608

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...