ULUITOR!! Halep a obţinut victoria CARIEREI! Simona a revenit SPECTACULOS si a castigat la Indian Wells!

ULUITOR!! Halep a obţinut victoria CARIEREI! Simona a revenit SPECTACULOS si a castigat la Indian Wells!
Simona Halep a cîştigat cel mai important trofeu din carieră, la Indian Wells, după ce s-a impus în 3 seturi împotriva sîrboaicei Jelena Jankovici, scor 2-6, 7-5, 6-3.  Turneul din California este cel mai important în afara celor de Mare Şlem!

A fost un meci intens, în care ambele jucătoare şi-au pierdut în mod repetat serviciul. Simona a acuzat o mică accidentare între primul şi cel de-al doilea set, dar a strîns din dinţi, s-a apărat cît a putut şi, cu un psihic comparabil cu cel al lui Rafael Nadal, a revenit de la 4-5 si a invins cu 7-5, dupa care a închis setul III la 6-3!

Datorită victoriei, românca a bifat 1000 de puncte WTA şi un cec de 900.000 de dolari! Mai mult, Simona este pe locul 1 în clasamentul Road to Singapore, cel care contează pentru Turneul Campioanelor!

În primele două seturi şi jumătate, jocul Simonei a arătat decepţionant. Românca a fost ezitantă de pe fundul terenului, s-a lăsat dominată de adversară pe propriul serviciu, acolo unde a pierdut nu mai puţin de 8 gameuri, şi a risipit un număr enorm de mingi.

După ce a pierdut primul set, scor 2-6, Simona a cerut intervenţia medicului, acuzînd probleme la coapsa dreaptă. Intervenţia nu a durat prea mult, dar Simona Halep a părut în anumite momente să aibă o deplasare dificitară în teren, mai ales cînd trebuia să urce spre fileu.

Pentru prima oară de cînd este la un nivel înalt, Simona Halep a izbit racheta de teren în mod repetat. Jucătoarea noastră a ţipat, s-a înfuriat pe jocul slab prestat în primele seturi şi şi-a îngropat faţa în mîini cînd a stat pe bancă.

"Vreau să o felicit pe Jelena pentru cum a jucat. Ai fost fantastică în aceste două săptămîni. Sînt foarte fericită pentru că am cîştigat acest turneu. Vreau să mulţumesc sponsorului şi organizatorilor. Vreau să mulţumesc fanilor pentru că veniţi peste tot pentru a mă susţine şi pentru că îmi daţi putere să merg mai departe. Le mulţumesc şi celor care s-au uitat de acasă la meci. Este cel mai important turneu din cariera mea şi nu îl voi uita niciodată", a spus Simona Halep la finalul meciului.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
483

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...