Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo
SPORT

Cătălin Golofca a căzut în dizgrația patronului de la FCSB după meciul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1, și nu a fost în lot pentru meciul cu Dinamo, scor 1-0, dar Gigi Becali pare dispus să-i mai dea o șansă jucătorului de 27 de ani. 

Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum lui Golofca și a anunțat că acesta va mai avea 3-4 meciuri la dispoziție să demonstreze că are valoare să evolueze pentru FCSB.

”Cum să fie Golofca pe bancă cu Dinamo? Cu CFR zicea: "Ia, adversarule, mingea, că mie mi-e frică de ea". Eu mai am încredere în el, dar după meciul cu CFR am rămas şocat. Să-i fie frică de minge? O să-l mai vedem două-trei meciuri. Nu ştiu dacă se va întoarce la Botoşani, poate în altă parte. Dacă nu ai valoare, nu ai ce căuta la FCSB. Vreau să văd dacă Golofca e un jucător care are valoare sau nu", a declarat Becali la ProX.

Golofca a fost adus la echipa antrenată de Nicolae Dică după startul bun de sezon pe care l-a avut la Botoșani, acolo unde a marcat 3 goluri în primele 4 meciuri ale noului sezon.

"Golofca, Doamne fereşte! M-am convins acum de el... O să-i spun lui Dică... Gata, măi, tată, că avem jucători de 19 ani pe care putem lua 10 milioane! Bagă-l pe Man să joace!", a spus Becali după meciul cu cu CFR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
6

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
10

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
67

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...