Ultima șansă pentru Lucian Bute e duminică dimineata: "Centura o să fie iar a mea!”! Unde poti urmari meciul!

Ultima șansă pentru Lucian Bute e duminică dimineata: "Centura o să fie iar a mea!”! Unde poti urmari meciul!
Lucian Bute va boxa duminică dimineața, la Quebec, împotriva campionului britanic, James DeGale. Gălățeanul are ultima șansă de a reveni în prim-planul ierarhiei la supermijlocie. Centura asta a fost şi va fi iar a mea, a spus Bute.

"Lucian Bute se întoarce. O să le demonstrez tuturor de ce sînt în stare", a declarat Lucian Bute înaintea meciului cu James DeGale, de sîmbătă noaptea la Quebec, duminică dimineața în România.

La 35 de ani, gălățeanul vrea să arate că nu este un boxer terminat, așa cum s-a spus. După ce a fost învins prin KO de un alt britanic, Carl Froch, în mai 2012, Butea a spus că strategia pentru acel meci a fost greșită. Că nu ar fi trebuit să accepte să meargă la Nottingham, acasă la "Cobra" Froch. "Nu regret nimic. Așa am decis atunci și așa am făcut! De atunci însă, s-au schimbat multe", a spus românul.

"CEA MAI MARE PROVOCARE"

Lucian Bute a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei că "voi avea în față un adversar dificil. Este cea mai mare provocare de pînă acum. DeGale este acum cel mai bun boxer din lume la această categorie, dar sînt încrezător. Știu ce pot face în ring și sînt sigur că voi deveni campion pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic fizic și psihic. Voi recîștiga centura pe care am deținut-o cinci ani", a spus Bute în aplauzele asistenței.

Antrenat de frații Otis și Howard Grant, Bute pare că a trecut peste cele două înfrîngeri suferite cu Froch și Jean Pascal. A arătat în ultimul meci, cu italianul Andrea DiLuisa, că lovitura sa de stînga poate face încă ravagii.

"ÎL FAC KO ÎN TREI RUNDE!"

James DeGale, un pugilist cu 5 ani mai tînăr decît românul, e și el la fel de încrezător. A fost chiar arogant la conferința de presă.

"Înainte de acest meci aș fi zis că-i dau șase runde, dar acum cred că îl termin în trei! Spun asta avînd în vedere pregătirea mea şi ceea ce am văzut în ochii lui. Am vizionat ultimele șase meciuri, între care și cel cu Froch. Nu e capabil să orească un adversar atunci cînd acesta pune presiune", a spus britanicul.

DOAR LA RADIO

Nici o televiziune din România nu achiziționase pînă aseară drepturile TV ale galei din Canada. Românii pot asculta însă meciul la Radio România Actualități în comentariul lui Adrian Fetecău.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
268

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
284

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
124

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...