Ultima șansă pentru Lucian Bute e duminică dimineata: "Centura o să fie iar a mea!”! Unde poti urmari meciul!

Ultima șansă pentru Lucian Bute e duminică dimineata: "Centura o să fie iar a mea!”! Unde poti urmari meciul!
Lucian Bute va boxa duminică dimineața, la Quebec, împotriva campionului britanic, James DeGale. Gălățeanul are ultima șansă de a reveni în prim-planul ierarhiei la supermijlocie. Centura asta a fost şi va fi iar a mea, a spus Bute.

"Lucian Bute se întoarce. O să le demonstrez tuturor de ce sînt în stare", a declarat Lucian Bute înaintea meciului cu James DeGale, de sîmbătă noaptea la Quebec, duminică dimineața în România.

La 35 de ani, gălățeanul vrea să arate că nu este un boxer terminat, așa cum s-a spus. După ce a fost învins prin KO de un alt britanic, Carl Froch, în mai 2012, Butea a spus că strategia pentru acel meci a fost greșită. Că nu ar fi trebuit să accepte să meargă la Nottingham, acasă la "Cobra" Froch. "Nu regret nimic. Așa am decis atunci și așa am făcut! De atunci însă, s-au schimbat multe", a spus românul.

"CEA MAI MARE PROVOCARE"

Lucian Bute a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei că "voi avea în față un adversar dificil. Este cea mai mare provocare de pînă acum. DeGale este acum cel mai bun boxer din lume la această categorie, dar sînt încrezător. Știu ce pot face în ring și sînt sigur că voi deveni campion pentru a doua oară. Mă simt foarte puternic fizic și psihic. Voi recîștiga centura pe care am deținut-o cinci ani", a spus Bute în aplauzele asistenței.

Antrenat de frații Otis și Howard Grant, Bute pare că a trecut peste cele două înfrîngeri suferite cu Froch și Jean Pascal. A arătat în ultimul meci, cu italianul Andrea DiLuisa, că lovitura sa de stînga poate face încă ravagii.

"ÎL FAC KO ÎN TREI RUNDE!"

James DeGale, un pugilist cu 5 ani mai tînăr decît românul, e și el la fel de încrezător. A fost chiar arogant la conferința de presă.

"Înainte de acest meci aș fi zis că-i dau șase runde, dar acum cred că îl termin în trei! Spun asta avînd în vedere pregătirea mea şi ceea ce am văzut în ochii lui. Am vizionat ultimele șase meciuri, între care și cel cu Froch. Nu e capabil să orească un adversar atunci cînd acesta pune presiune", a spus britanicul.

DOAR LA RADIO

Nici o televiziune din România nu achiziționase pînă aseară drepturile TV ale galei din Canada. Românii pot asculta însă meciul la Radio România Actualități în comentariul lui Adrian Fetecău.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Peste Prut, la răsărit" – melodie manifest pentru Unirea cu Basarabia - VIDEO excepțional!

astăzi, 08:00
53

"Peste Prut, la răsărit" este titlul celei mai noi piese ce a fost lansată săptămâna trecută de tinerii artiști Paul Ananie, Nicu Mâță și Gabriel Dumitru. Versuril...

Accident cumplit în gospodărie: S-a tăiat cu flexul la un picior!

astăzi, 07:45
348

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Copălău, a ajuns, luni, la Unitatea de Primire Urgenţe cu o rană profundă la nivelul unui picior după ce a suferit un accident în gospod...

Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

astăzi, 07:30
323

Elena C. a fost trimisă în judecată pentru infracţiunea de "loviri şi alte violenţe", însă a fost achitată de judecători, dar totuşi a fost pusă la plata unor daune de ...