Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani!

Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani!
Turul Ciclist al Romaniei ajunge astazi la Botosani, unde se va incheia etapa a III-a si se va da startul in etapa a IV-a, pe 10 iunie.

Live Botosani va transmitein direct pe internet, pe www.live.botosani.ro, startul in etapa a IV-a a Turului Ciclist al Romaniei, miercuri, 10 iunie 2009, de la ora 13.00.

Turul României a pornit de la Constanţa si trece prin Braila, Bacau, Botosani, Suceava, Targu Neamt, Miercurea Ciuc, Sibiu, incheindu-se la Balea Lac.

"Turul Ciclist este un eveniment foarte important pentru noi. In ultima saptamana am vorbit aproape zilnic cu reprezentantul de la Drumuri Nationale pentru asigurarea unui trafic corespunzator", a mentionat prefectul de Botosani, Cristian Roman.

In premiera, in acest an, Turul Ciclist va ajunge si la Dorohoi.

"Am discutat cu primarul Dorohoiului si a facut un culoar pe bulevardul din Dorohoi pentru desfasurarea turului in conditii normale", a adaugat Cristian Roman.

Ciclistii vor ajunge pe teritoriul judetului Botosani astazi, 9 iunie, in jurul orei 16.00, dinspre Iasi, urmand sa intre in municipiul Botosani la 17.10.

Intrarea in oras se va face pe Bulevardul Mihai Eminescu, etapa a III-a finalizandu-se pe strada Cuza Voda, in zona Prefecturii.

 "Am luat legatura cu toti primarii localitatilor prin care trece Turul Ciclist, pentru a scoate cetatenii sa vada cum se desfasoara actiunea, in special copiii", a incheiat prefectul de Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
48

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
45

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
110

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...