Turneu Național de Taekwondo WT organizat de C.S. Real Taekwondo Team Botoșani - FOTO

Turneu Național de Taekwondo WT organizat de C.S. Real Taekwondo Team Botoșani - FOTO

În perioada 13-14 octombrie 2018, Sala Polivalentă din Municipiul Botoșani a fost gazda celui mai mare Turneu Național de Taekwondo WT – sport olimpic ce a inclus "Cupa României" (a XIX-a ediție) și a Competiției Naționale "Botoșani Open" (a VII-a ediție)  la copii, juniori mici, cadeți, juniori și seniori la Kyeorugi (luptă), turneu organizat de către Clubul Sportiv Real TaekwondoTeam Botosani sub egida Federației Române de Taekwondo WT, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani.

La acest mare eveniment au luat startul peste 600 de sportivi de la 30 de cluburi din țară cu disciplina sportivă taekwondo WT.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a demonstrat încă o dată nivelul ridicat de pregătire al sportivilor, chiar dacă o mare parte dintre ei au fost la prima participare, aceștea au  reușit să câștige 37 de medalii din care 7 medalii de aur, 12 medalii de argint, 18 medalii de bronz și titlul de cel mai bun sportiv la categoria juniori masculin.

În urma acestor rezultate CS Real Takewondo Team Botoșani a obținut 5 trofee la clasamentele generale.

Medaliații cu Aur: Burlacu Rareș (două medalii), Vamanu Andrei, Marin Bianca Andreea, Nistoroaia Alexandru, Leșescu Paula, Iosub Costel Marian.

Medaliații cu Argint: Dănilă Aryan Marian (două medalii), Vieru Gabriela (două medalii), Buzuc Denis, Șocarici Darius, Radiș Andy Eduard, Vamanu Andrei, Leșescu Paula, Andronache Andreea, Giurgiu Teodora, Obadă Melania.

Medaliații cu Bronz: Roman Cosmin(două medalii), Țăruș Mihaela(două medalii), Doloca Ionela (două medalii), Grădinaru Adina, Marin Răzvan, Giurgiu Teodora, Leșescu Gabriel, Tronciu Cosmin, Șveica Florin, Chelărescu Giudi (două medalii), Grosu Raluca, Sofroni Alessio, Balan Livia.

Titlul de cel mai bun sportiv la categoria juniori masculin din cadrul competiției Cupa României a fost obținut de Vamanu Andrei.

„Felicit sportivii pentru prestația și rezultatele obținute în cadrul acestui mare Turneu Național de Taekwondo WT, mulțumesc tuturor părinților ce s-au implicat în foarte buna organizare a acestui eveniment, în perioada dinaintea și din timpul desfășurării turneului. C.S. REAL TAEKWONDO TEAM multumeste Primariei Municipiului  Botosani si Consiliului Local Botosani pentru sprijinul acordat în organizarea Turneului Național de Taekwondo WT prin   proiectul de finantare nerambursabila“PERFORMANTA, VALOARE SI TALENT PRIN TAEKWONDO WT“, a precizat președinte-antrenor Nicolae PASNICIUC.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele 5 substanțe care dau cea mai mare dependență și cum afectează acestea creierul!

astăzi, 11:53
17

Cei mai mulți cercetători au căzut însă de acord că pentru a măsura cât de mare este dependența dată de un drog sunt câteva criterii foarte importante: cât de mult rău...

Sindicaliștii din penitenciare o contrazic pe Ana Birchall: Dimpotrivă, lucrătorii din penitenciare NU își primesc drepturile salariale!

astăzi, 11:06
81

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis astăzi că lucrătorii din penitenciare își primesc drepturile salariale. Ordinul Ministrului Justiției pentru plata orelor supli...

La 15 ani, are deja un dosar penal pentru furt calificat şi distrugere!

astăzi, 11:00
123

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti au identificat, miercuri, un adolescent de 15 ani, din aceeaşi localitate, bănuit că ar fi comis mai multe infracţiuni de f...