Trei stranieri lasati acasa de Leo Grozavu! Afla motivul - FOTO

Trei stranieri lasati acasa de Leo Grozavu! Afla motivul - FOTO
Trei dintre cei sase straini transferati de FC Botosani au fost lasati acasa de staff-ul tehnic condus de antrenorul Leo Grozavu.

Uruguayanul Silvio Dorrego, sirbul Milos Zivkovici si macedoneanul Aco Stojkov au ramas sub comanda secundului Alin Bejan pentru a fi adusi la forma maxima.

Cei trei jucatori nu au fost inca legitimati la Liga Profesionista de Fotbal, acesta fiind motivul pentru care ei nu fac parte din lotul pentru partida cu Sageata Navodari.

Spre deosebire de Zivkovici si Stojkov, fundasul Dorrego este o solutie pentru campionatul viitor, potrivit antrenorului Leo Grozavu, care a precizat ca uruguayanul a ratat pregatirea de iarna si este in urma cu antrenamentele. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

astăzi, 12:26
259

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out ...

România 100: "Unirea de la 27 martie 1918 a fost posibilă deoarece românii basarabeni au avut atunci o clasă politică matură, responsabilă și iubitoare de neam"

astăzi, 12:10
112

Știri.Botoșani.Ro va prezenta în fiecare zi, până pe 27 martie 2018, opinii, mărturii, date istorice menite să vină în întâmpinarea unui moment important din d...

Patru elevi din județul Botoșani, calificaţi la faza naţională a Olimpiadei "Universul cunoaşterii prin lectură"!

astăzi, 11:30
462

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada "Universul cunoaşterii prin lectură". Patru elevi din mediul rural, care au participat la faz...