Trei jucatori de la FC Botosani, exclusi din lot din cauza vietii extrasportive!

Trei jucatori de la FC Botosani, exclusi din lot din cauza vietii extrasportive!
Trei jucători de la FC Botoşani se antreneaza separat de restul echipei, aceasta decizie fiind luata de antrenorul Leo Grozavu din cauza meciurilor slabe facute de cei trei, dar si din cauza vietii extrasportive.

Sebastian Ianc, Roussel Ngankam şi Armand Şvichi nu au intrat în planurile tehnicianului pentru meciul cu Dinamo şi mai mult ca sigur că nu vor face parte nici din lotul pe care tehnicianul va miza miercuri cu Chiajna.

Cei trei s-au pregătit separat de restul lotului toată săptămâna premergătoare meciului cu Dinamo si fac antrenament separat sub privirile secundului Alin Bejan.

"Decizia am luat-o pentru felul în care ei au înţeles să se pregătească în ultimul timp şi pentru viaţă extrasportivă, a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

astăzi, 20:10
832

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

astăzi, 19:59
237

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 18:18
1028

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...