Trei jucatori de la FC Botosani, exclusi din lot din cauza vietii extrasportive!

Trei jucatori de la FC Botosani, exclusi din lot din cauza vietii extrasportive!
Trei jucători de la FC Botoşani se antreneaza separat de restul echipei, aceasta decizie fiind luata de antrenorul Leo Grozavu din cauza meciurilor slabe facute de cei trei, dar si din cauza vietii extrasportive.

Sebastian Ianc, Roussel Ngankam şi Armand Şvichi nu au intrat în planurile tehnicianului pentru meciul cu Dinamo şi mai mult ca sigur că nu vor face parte nici din lotul pe care tehnicianul va miza miercuri cu Chiajna.

Cei trei s-au pregătit separat de restul lotului toată săptămâna premergătoare meciului cu Dinamo si fac antrenament separat sub privirile secundului Alin Bejan.

"Decizia am luat-o pentru felul în care ei au înţeles să se pregătească în ultimul timp şi pentru viaţă extrasportivă, a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
302

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
274

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
1038

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...