Transferuri noi facute de FC Botosani! Dumitras si Juncanaru au revenit acasa de la Constanta!
SPORT

Echipa pregatita de Costel Enache l-a transferat pe botosaneanul Andrei Dumitras, de la Viitorul Constanta. Dumitras a semnat pentru o perioada de doi ani, dupa ce a ramas liber de contract, in urma despartirii de echipa lui Gica Hagi.

Transferuri noi facute de FC Botosani! Dumitras si Juncanaru au revenit acasa de la Constanta!

 Andrei Dumitras  

Andrei Dumitras, in varsta de 29 de ani, nu este singurul jucator pe care FC Botosani l-a transferat in aceasta perioada. Ramasi fara Fulop si Morutan, accidentat, respectiv suspendat, conducerea clubului botosanean l-a repatriat pe Claudiu Jucancaru, imprumutat la Farul Constanta. Juncanaru a fost rezerva lui Tarsa la meciul cu FCSB. Pe langa acesta, botosanenii au mai transferat un jucator under 21.

„Nu ştiu dacă numai decât cu cei doi (nr. red. Dumitras si jucatorul under 21) suntem mai puternici. În opinia mea, FC Botoşani va fi mai puternică pe zi ce trece. E foarte bine chiar că au venit jucători care ne-au întărit pe anumite posturi. Nu cred că ei vor fi titulari de drept în acest moment la echipa pe care o avem acum. Titularii de drept însă vor fi puşi în gardă de venirile celor doi”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

Dumitras este nascut la Pomarla, insa este pentru prima oara cand va juca la FC Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta