Transfer surpriza in Liga I! Ajunge Diego Fabbrini la Dinamo?

Transfer surpriza in Liga I! Ajunge Diego Fabbrini la Dinamo?

Ionel Danciulescu a nuantat spusele lui Florin Manea, care a dezvaluit ca Dinamo insista pentru Diego Fabbrini. Italianul de 28 de ani a avut un sezon excelent la Botosani, însa nu ia în calcul sa mai ramâna în Moldova. FCSB, Astra si Dinamo se numara printre echipele interesate de transferul mijlocasului ofensiv.

Florin Manea, impresarul lui Fabbrini, a vorbit azi despre posibilitatea ca italianul sa ajunga în Stefan cel Mare. Potrivit acestuia, Dinamo insista pentru transfer, iar jucatorul moldovenilor prezinta deschidere în acest sens. Ionel Danciulescu a explicat ca pâna în acest moment nu s-a discutat nimic concret despre o eventuala astfel de mutare.

"Nu stiu nimic, nu s-a pus problema. Chiar azi am vorbit cu nea Mircea, nu a fost nicio discutie legata de venirea lui Fabbrini. E un jucator interesant, nu exclud total sa vina, dar pâna acum nu s-a discutat despre asta", a spus Ionel Danciulescu.

Totusi, oficialul din Stefan cel Mare a recunoscut ca a discutat deja cu Florin Manea, care i-a dezvaluit pretentiile lui Fabbrini. Unele normale, pe care Dinamo ar putea sa le acopere.

"Am vorbit cu agentul sau, la meciul amical de la Tunari. Mi-a spus ce pretentii are, acum mingea e în curtea celor care sunt responsabili cu finantele. Sunt niste pretentii normale, având în vedere ca el devine un jucator liber din vara. Eu cred ca se poate sa îl platim, dar ar fi un efort. Oricum, se pot întâmpla foarte multe pâna la vara", a mai spus Ionel Danciulescu pentru digisport.ro.

În cariera sa, Diego Fabbrini a mai evoluat pentru Empoli, Udinese, Siena, Watford, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Real Oviedo. De asemenea, mijlocasul ofensiv de la Botosani are si o selectie în nationala Italiei, în 2012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
67

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
71

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2284

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...