Transfer-record pentru Liga 3: 2,5 milioane €!

Transfer-record pentru Liga 3: 2,5 milioane €!

 Transfer record  Liga 2

Jucatorii Petrolului Laurentiu Marinescu si Costin Budescu au fost transferati la divizionara a treia Chimia Brazi!

Considerati drept unii dintre jucatorii exponentiali ai ligii secunde, acestia vor ajunge la Chimia in schimbul a nu mai putin de 2,5 milioane de euro, bani ce vor fi asigurati printr-un impresar apropiat unui important club din Rusia.
Marinescu si Budescu, doi dintre cei mai buni jucatori la nivelul diviziei secunde, ofertati fara succes, de-a lungul timpului, de cam toate echipele din prima liga, printre care Rapid Bucuresti, FC Brasov sau Gloria Bistrita vor fi transferati la Chimia Brazi.
Pentru Costin Budescu divizionara a treia va plati nici mai mult nici mai putin de un milion si jumatate de euro, in timp ce capitanul Petrolului, Laurentiu Marinescu, trece la Brazi pentru un milion de euro. Toti acesti bani vor fi asigurati de catre un impresar apropiat al unui mare club din Rusia, grupare care va detine optiune de cumparare pentru cei doi, potrivit conducerii echipei din Brazi. Chimia trebuie sa vireze catre cei care detin drepturile federative ale jucatorilor jumatate din suma in termen de zece zile. Ramane si ca oficialii divizionarei a treia sa se inteleaga cu cei doi asupra salariului pana in vara.
Chimia a mai dat o lovitura pe piata transferurilor in urma cu doar cateva zile, atunci cand a reusit inregimentarea jucatorilor Christian Sagna si Dino Eze, ambii evoluand la Liga I in turul campionatului.

Sursa: Liga2.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
110

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
248

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
113

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...