TRAGEDIE! A murit în drum spre un meci de fotbal!

TRAGEDIE! A murit în drum spre un meci de fotbal!

   Liga2.RO

Doliu în lumea fotbalului sucevean. Gheorghe Ştefanovici, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, a decedat duminica dimineaţă în jurul orei 9 şi 45 de minute în urma unui groaznic accident de circulaţie produs în Şcheia, în dreptul reprezentanţei Toyota.

Ştefanovici se afla într-un autoturism, marca Renault, condus de arbitrul Vasile Tacu, care a intrat în coliziune cu un tir ce se îndrepta din sens opus. În urma impactului violent, Gheorghe Ştefanovici, în vârstă de 50 de ani, a decedat pe loc, în vreme ce Vasile Tacu s-a ales doar cu leziuni minore. Cei doi se îndreptau spre Moldoviţa, acolo unde urmau să oficieze la meciul din Liga a IV-a dintre Foresta şi Unirea Boroaia,  Ştefanovici în calitate de observator, iar Tacu ca arbitru de centru.  Această tragedie l-a marcat serios pe Aurel Daicu, mai ales că preşedintele AJF a fost printre ultimii care l-a văzut în viaţă pe Gheorghe Ştefanovici.

 

Azi dimineaţă am stat de vorbă în biroul meu, după care, în jurul orei 9 şi 30 de minute, Ştefi şi-a luat rămas bun şi a plecat să se întâlnească cu Vasile Tacu, pentru a merge împreună spre Moldoviţa. Avea să fie pentru ultima dată când i-am strâns mâna prietenului meu, pentru că după nici un sfert de oră, Vasile Tacu m-a sunat ca să mă anunţe despre cumplita tragedie. Suntem cu toţii în stare de şoc, moartea lui Gheorghe Ştefanovici reprezintă o mare pierdere pentru sportul sucevean, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Aurel Daicu.

 

Gheorghe Ştefanovici a fost un reputat cavaler al fluierului sucevean, care a activat până la nivelul eşalonului secund. După retragerea din arbitraj, Ştefanovici a rămas în lumea fotbalului ca preşedinte al Comisiei Judeţene de arbitri şi observator pentru meciurile din eşaloanele doi şi trei. Gheorghe Ştefanovici mai are un fiu care îmbrăţişat pasiunea tatălui pentru arbitraj, Cristi urmând ca, anul acesta, la nici 22 de ani, să susţină examenul pentru promovare în lotul C de arbitri al României.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
56

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
76

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
373

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...