SUTE de sportivi prezenti la Campionatul National de TAEKWONDO WTF si Turneul "Botosani Open" - FOTO, VIDEO

SUTE de sportivi prezenti la Campionatul National de TAEKWONDO WTF si Turneul "Botosani Open" - FOTO, VIDEO
Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" a fost luata cu asalt in aceasta dimineata de peste 500 de sportivi din intreaga tara.

Inca de la ora 9:00, pustii care practica taekwondo au inceput meciurile si potrivit organizatorilor, competitia de astazi va tine pana spre seara, urmand ca duminica sa aiba loc alte partide, dar si premierea.

Alaturi de organizatori, antrenori, arbitri si bineinteles sportivi, a fost prezent si presedintele Federatiei Romane de Taekwondo, Constantin Apostol.

"Anul acesta este un numar foarte mare de participanti. Sunt prezente 28 de cluburi din tara. Au facut eforturi mari sa ajunga la aceasta competitie, avand in vedere situatia financiara. Au venit pentru ca le place la Botosani, le place cum organizam si sunt foarte incantati de ceea ce facem pentru acest sport. Multumim Primariei si Consiliului Local pentru demararea acestui proiect. Taekwondo este singurul sport olimpic din categoria artelor marțiale. Incercam ca aceasta competitie sa devina o traditie la Botosani. a ajuns deja la cea de-a treia editie si incercam sa atragem un numar cat mai mare de sportivi.", a declarat Nicolae Pasniciuc, directorul de competitie si presedinte la CS Real Taekwondo Team Botosani.

Sportivii sunt supravegheati foarte atent de un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, pentru ca in astfel de sporturi se pot intampla si evenimente neplacute, insa din fericire, pana la aceasta ora nu au fost accidentari grave.

GALERIE FOTO:















































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
51

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
51

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
234

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...