SUSPENDARE GIGANTICĂ pentru Suarez! Nici măcar să se apropie de stadion nu are voie!

SUSPENDARE GIGANTICĂ pentru Suarez! Nici măcar să se apropie de stadion nu are voie!
Atacantul uruguayan Luis Suarez a primit o sancţiune foarte dură din partea FIFA, după ce l-a muşcat pe Chiellini la meciul cu Italia, scor 1-0.

Fotbalistul a fost suspendat 9 meciuri de la echipa naţională, plus alte 4 luni în care nu va putea fi implicat în nici o activitate fotbalistică! Suarez va primi şi o amendă de 65.000 de lire.

Atacantul lui Liverpool şi-a compromis practic transferul la Barcelona, care părea aproape rezolvat. Jucătorul nu are voie să ia parte la orice fel de activitate legată de fotbal, fie că este vorba despre una administrativă, de sport sau orice altă natură, în cele 4 luni de suspendare.

În timpul acestei suspendări nu are voie să intre pe nici un fel de stadion.

"Un astfel de comportament nu poate fi tolerat pe terenul de fotbal, mai ales la un Campionat Mondial, cînd toţi ochii sînt pe tine. Comisia de Disciplină a luat în calcul toţi factorii şi a ajuns la această decizie", a spus Claudio Sulser, preşedintele Comisiei de Disciplină.

Ce suspendări drastice a primit Suarez pînă acum:

7 etape după ce l-a muşcat pe Bakkal
10 etape după ce l-a muşcat pe Ivanovici
9 etape după ce l-a muşcat pe Chiellini

Uruguay joacă în optimi la Mondial cu Columbia, sîmbătă, de la ora 23:00.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 07:12
1237

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
933

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
326

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...