Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea

Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea
Steaua a suferit prima înfrângere din actualul sezon, pe propriul teren, în fața celor de FC Vaslui (0-1). Roș-albaștrii nu mai pierduseră în Ghencea din mai anul trecut, când s-au înclinat în fața celor de la FC Viitorul, 2-5.

Moldovenii s-au decis joi noapte să vină la București, după ce Dragoș Eftimie, președintele executiv, a umblat pe la fiecare jucător în parte pentru a le spune că greva n-are niciun sens.

Treziți de la ora 7:00 și după un drum anevoios cu autocarul, vasluienii au ajuns la stadion cu o oră înainte de start, au intrat pe gazon cu 10 minute întârziere, dar pe gazon ei au arătat ca o echipă de fotbal.

Roș-albaștrii au început în forță și au dat senzația că nu vor avea emoții în acest meci. Piovaccari, minutul 2, Tănase (18) și Stanciu (20) au trecut rând pe rând pe lângă șansa de a marca, pentru ca italianul dar și Chipciu (22) să bifeze ocaziile primelor 45 de minute.

Totuși, înainte de pauză, moldovenii au dat primul semn că ei au venit în Ghencea ca să facă treabă și nu să ia o căruță de goluri. Gil Bahia, dintr-o poziție bună, a tras peste poartă. În partea a doua, paradoxal, chiar dacă a făcut o dublă schimbare (Grădinaru a debutat în Liga 1), Steaua a jucat mult mai slab în timp ce galbenii au zburdat. Momentul cheie al partidei s-a petrecut în minutul 67, atunci când Prepeliță a trimis mingea în bară, din centrarea lui Keșeru.A fost ultimul moment de vârf al liderului, care a fost mai apoi incapabil să-și mai creeze alte ocazii de gol.

După ce Temwanjera a fost foarte aproape de a deschide scorul în minutul 77, după o altă fază care i-a lăsat corigenți pe fundașii lui Reghecampf, atacantul zimbabwian a fost cel care a stins lumina în Ghencea, cu cinci minute înainte de final. Steaua a pierdut astfel primul meci din actualul sezon.

Ultimul eșec al roș-albaștrilor data din campionatul trecut, din luna mai, atunci când Vitorul câștiga cu 5-2 în fieful campionilor.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contre în cadrul Consiliului Judeţean, de la o declaraţie politică susţinută în cadrul şedinţei ordinare

astăzi, 12:34
1

Mirela Saucă a susţinut că este dreptul unui consilier judeţean de a face o declaraţie politică şi a ţinut un discurs despre bilanţul dezastruos al politicii duse de alianţa PSD-ALDE. ...

Problema străzilor pline de noroi, discutată de şefii din Primărie şi reprezentanţii Nova Apaserv

astăzi, 12:25
72

Viceprimarul Marian Murariu le-a spus participanţilor la şedinţă că sesizările din partea cetăţenilor se referă la străzi unde s-a intervenit prin proiectul de modernizare a reţelei de...

Noi consilieri judeţeni numiţi în cadrul Consiliului Judeţean

astăzi, 12:23
115

Ada Macovei, fost inspector general şcolar la IŞJ Botoșani, i-a luat locul lui Ion Diaconu, cel care a decis să se stabilească în Bucureşti şi va activa în cadrul filialei PNL Secto...