Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea

Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea
Steaua a suferit prima înfrângere din actualul sezon, pe propriul teren, în fața celor de FC Vaslui (0-1). Roș-albaștrii nu mai pierduseră în Ghencea din mai anul trecut, când s-au înclinat în fața celor de la FC Viitorul, 2-5.

Moldovenii s-au decis joi noapte să vină la București, după ce Dragoș Eftimie, președintele executiv, a umblat pe la fiecare jucător în parte pentru a le spune că greva n-are niciun sens.

Treziți de la ora 7:00 și după un drum anevoios cu autocarul, vasluienii au ajuns la stadion cu o oră înainte de start, au intrat pe gazon cu 10 minute întârziere, dar pe gazon ei au arătat ca o echipă de fotbal.

Roș-albaștrii au început în forță și au dat senzația că nu vor avea emoții în acest meci. Piovaccari, minutul 2, Tănase (18) și Stanciu (20) au trecut rând pe rând pe lângă șansa de a marca, pentru ca italianul dar și Chipciu (22) să bifeze ocaziile primelor 45 de minute.

Totuși, înainte de pauză, moldovenii au dat primul semn că ei au venit în Ghencea ca să facă treabă și nu să ia o căruță de goluri. Gil Bahia, dintr-o poziție bună, a tras peste poartă. În partea a doua, paradoxal, chiar dacă a făcut o dublă schimbare (Grădinaru a debutat în Liga 1), Steaua a jucat mult mai slab în timp ce galbenii au zburdat. Momentul cheie al partidei s-a petrecut în minutul 67, atunci când Prepeliță a trimis mingea în bară, din centrarea lui Keșeru.A fost ultimul moment de vârf al liderului, care a fost mai apoi incapabil să-și mai creeze alte ocazii de gol.

După ce Temwanjera a fost foarte aproape de a deschide scorul în minutul 77, după o altă fază care i-a lăsat corigenți pe fundașii lui Reghecampf, atacantul zimbabwian a fost cel care a stins lumina în Ghencea, cu cinci minute înainte de final. Steaua a pierdut astfel primul meci din actualul sezon.

Ultimul eșec al roș-albaștrilor data din campionatul trecut, din luna mai, atunci când Vitorul câștiga cu 5-2 în fieful campionilor.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
18

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
510

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...