Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea

Surpriza sezonului în Liga 1! Golul lui Temwanjera a stins lumina în Ghencea
Steaua a suferit prima înfrângere din actualul sezon, pe propriul teren, în fața celor de FC Vaslui (0-1). Roș-albaștrii nu mai pierduseră în Ghencea din mai anul trecut, când s-au înclinat în fața celor de la FC Viitorul, 2-5.

Moldovenii s-au decis joi noapte să vină la București, după ce Dragoș Eftimie, președintele executiv, a umblat pe la fiecare jucător în parte pentru a le spune că greva n-are niciun sens.

Treziți de la ora 7:00 și după un drum anevoios cu autocarul, vasluienii au ajuns la stadion cu o oră înainte de start, au intrat pe gazon cu 10 minute întârziere, dar pe gazon ei au arătat ca o echipă de fotbal.

Roș-albaștrii au început în forță și au dat senzația că nu vor avea emoții în acest meci. Piovaccari, minutul 2, Tănase (18) și Stanciu (20) au trecut rând pe rând pe lângă șansa de a marca, pentru ca italianul dar și Chipciu (22) să bifeze ocaziile primelor 45 de minute.

Totuși, înainte de pauză, moldovenii au dat primul semn că ei au venit în Ghencea ca să facă treabă și nu să ia o căruță de goluri. Gil Bahia, dintr-o poziție bună, a tras peste poartă. În partea a doua, paradoxal, chiar dacă a făcut o dublă schimbare (Grădinaru a debutat în Liga 1), Steaua a jucat mult mai slab în timp ce galbenii au zburdat. Momentul cheie al partidei s-a petrecut în minutul 67, atunci când Prepeliță a trimis mingea în bară, din centrarea lui Keșeru.A fost ultimul moment de vârf al liderului, care a fost mai apoi incapabil să-și mai creeze alte ocazii de gol.

După ce Temwanjera a fost foarte aproape de a deschide scorul în minutul 77, după o altă fază care i-a lăsat corigenți pe fundașii lui Reghecampf, atacantul zimbabwian a fost cel care a stins lumina în Ghencea, cu cinci minute înainte de final. Steaua a pierdut astfel primul meci din actualul sezon.

Ultimul eșec al roș-albaștrilor data din campionatul trecut, din luna mai, atunci când Vitorul câștiga cu 5-2 în fieful campionilor.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
80

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
562

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
275

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...