Surpriza pregatita de FC Botosani! Vezi ce atacant din Franta vrea sa aduca! GALERIE FOTO

Surpriza pregatita de FC Botosani! Vezi ce atacant din Franta vrea sa aduca! GALERIE FOTO
FC Botosani sufera mult in atac si asta i-a facut pe sefii clubului sa caute de urgenta cel putin un varf de clasa pentru a-i ajuta pe George Cirjan si Attila Hadnagy.

Conducerea FC Botosani ia in calcul un atacant care a mai jucat la echipa in perioada 2007 - 2009. Este vorba despre ivorianul Seydou Kone, ajuns la 30 de ani, atacant ce evolueaza de ceva vreme in Franta.

Kone evolueaza acum in Liga a III-a din Franta, la Uzès Pont du Gard, dupa ce a jucat doua sezoane in Liga a II-a la Nîmes Olympique, echipa pentru care a marcat 27 de goluri.



"Mi-a spus Leo Grozavu ca-l vrea pe Kone. Eu chiar am discutat cu impresarul sau care l-a adus la noi in urma cu ceva vreme. Kone a jucat si in Liga a II-a si si-a facut bine treaba. Au si luat legatura cu el, insa trebuie demersuri de facut, pentru ca el are un contract. S-a vorbit cu jucatorul si am inteles ca el este de acord. Problema este daca cei de acolo vor sa-i dea drumul.", a declarat pentru Stiri.Botosani.ro, finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime.



"Ma voi intoarce a FC Botosani cand va juca in Liga 1", spune in anul 2010 ivorianul.

In anul 2009 Kone a plecat de la FC Botosani la International Curtea de Arges, pe atunci echipa nou promovata in Liga 1. Pentru ca nu s-a adaptat la club, ivorianul a fugit in Portugalia, iar acolo a semnat cu echipa de prima liga, União Leiria.



In anul 2010, Kone, putin mai plinut decat il stiam, ajunge in Liga a IV-a din Franta la FC Pau, acolo unde s-a pregatit excelent, a scapat de kilogramele in plus si a marcat 22 de goluri in 30 de partide.

Fiind goalgheterul formatiei, Kone a intrat repede in vizorul echipelor din Franta si in anul 2011 face pasul catre Nîmes Olympique, care atunci se afla in Liga a III-a, insa a reusit promovarea in acel sezon. In 55 de partide jucate in tricoul "crocodirilor", africanul a marcat 27 de goluri.



In 2013, Seydou Kone a ajuns la Uzès Pont du Gard si in 6 meciuri a marcat de trei ori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
121

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
32

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
151

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...