Surpriză de proporţii! Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul!

Surpriză de proporţii! Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul!

   gsp.ro

Răzvan Lucescu nu mai este de astăzi antrenorul Petrolului. Tehnicianul a rezistat în fruntea "lupilor" doar 6 luni, astăzi fiind forţat să renunţe, după o discuţie cu Dan Capră, patronul echipei.

Ratarea calificării în grupele Europa League şi startul slab de sezon nu au rămas fără urmări la gruparea de pe Ilie Oană. Oficialii clubului din Ploieşti i-au imputat fostului selecţioner rezultatele slabe din ultimul timp şi, după o discuţie destul de scurtă purtată marţi, s-a ajuns la concluzia că cel mai util pentru echipă este să se creeze un şoc.

Apropiaţii lui Răzvan Lucescu cred că în luarea acestei decizii a avut o influenţă şi Adrian Mutu, care după meciul de aseară (Pandurii - Petrolul 1-1) nu a plecat de la stadion cu autocarul echipei, fiind văzut într-o benzinărie din Târgu Jiu, alături de patronul Dan Capră.

Eu nu mi-am dat demisia de la Petrolul, a spus Lucescu pentru sport.ro, semn clar că între antrenor şi conducerea clubului a intervenit o ruptură.

Mulţescu, favorit să preia Petrolul

Principalul favorit pentru preluarea echipei prahovene este Gigi Mulţescu, ultima dată antrenor la Dinamo. M-am întâlnit de dimineaţă cu oficialii Petrolului. Ne-am înţeles, dar deocamdată nu e nimic semnat. Urmează să mai discutăm spre seară. Da, eu sunt prima opţiune a conducătorilor Petrolului, după plecarea lui Răzvan Lucescu, a declarat Gheorghe Mulţescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Acesta a purtat deja discuţii cu oficialii Petrolului şi şansele să se ajungă la un acord sunt destul de mari. Alături de Mulţescu în staff-ul Petrolului va veni şi Yuksel Yesilova, care va ocupa funcţia de director tehnic. Acesta a confirmat pentru ProSport că se va alătura "lupilor". T

urcul a mai fâcut parte din organigrama Petrolului în mandatul lui Gigi Mulţescu din 2012.

sursa: prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
128

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...