Surpriză de proporţii! Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul!

Surpriză de proporţii! Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul!

   gsp.ro

Răzvan Lucescu nu mai este de astăzi antrenorul Petrolului. Tehnicianul a rezistat în fruntea "lupilor" doar 6 luni, astăzi fiind forţat să renunţe, după o discuţie cu Dan Capră, patronul echipei.

Ratarea calificării în grupele Europa League şi startul slab de sezon nu au rămas fără urmări la gruparea de pe Ilie Oană. Oficialii clubului din Ploieşti i-au imputat fostului selecţioner rezultatele slabe din ultimul timp şi, după o discuţie destul de scurtă purtată marţi, s-a ajuns la concluzia că cel mai util pentru echipă este să se creeze un şoc.

Apropiaţii lui Răzvan Lucescu cred că în luarea acestei decizii a avut o influenţă şi Adrian Mutu, care după meciul de aseară (Pandurii - Petrolul 1-1) nu a plecat de la stadion cu autocarul echipei, fiind văzut într-o benzinărie din Târgu Jiu, alături de patronul Dan Capră.

Eu nu mi-am dat demisia de la Petrolul, a spus Lucescu pentru sport.ro, semn clar că între antrenor şi conducerea clubului a intervenit o ruptură.

Mulţescu, favorit să preia Petrolul

Principalul favorit pentru preluarea echipei prahovene este Gigi Mulţescu, ultima dată antrenor la Dinamo. M-am întâlnit de dimineaţă cu oficialii Petrolului. Ne-am înţeles, dar deocamdată nu e nimic semnat. Urmează să mai discutăm spre seară. Da, eu sunt prima opţiune a conducătorilor Petrolului, după plecarea lui Răzvan Lucescu, a declarat Gheorghe Mulţescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Acesta a purtat deja discuţii cu oficialii Petrolului şi şansele să se ajungă la un acord sunt destul de mari. Alături de Mulţescu în staff-ul Petrolului va veni şi Yuksel Yesilova, care va ocupa funcţia de director tehnic. Acesta a confirmat pentru ProSport că se va alătura "lupilor". T

urcul a mai fâcut parte din organigrama Petrolului în mandatul lui Gigi Mulţescu din 2012.

sursa: prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
467

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...