Surpriza de proportii in Liga 1: Dinamo a ratat calificarea in play-off!

Surpriza de proportii in Liga 1: Dinamo a ratat calificarea in play-off!

Dinamo a fost invinsa sambata seara la Giurgiu, de Astra, si a ratat astfel calificarea in playoff-ul sezonului 2017/2018 al Ligii 1. "Cainii rosii" au fost invinsi cu 2-0 si vor evolua in play-out, alaturi de echipe precum Juventus Bucuresti, Gaz Metan Medias si Sepsi OSK.

In celalalt meci al serii, CSM Poli Iasi a pierdut intalnirea de pe teren propriu cu Viitorul, scor 0-1, dar va fi prezenta, in premiera, in play-off.

La Giurgiu, pe un teren acoperit cu zapada, trupa lui Vasile Miriuta a incheiat rusinos sezonul regulat al Ligii 1, dupa un meci in care Astra a parut echipa care are nevoie de puncte pentru a se califica in play-off, ci nu Dinamo.

Jucatorii "alb-rosilor" s-au apropiat cu greu de poarta lui Iliev, iar Astra n-a iertat atunci cand a fost prezenta in ofensiva. Au marcat Florentin Matei (min.25) si Silviu Balaure (min.57), cu suturi bine plasate din interiorul careului.

De partea cealalta, la Iasi, gazdele au fost invinse de Viitorul lui Gica Hagi, insa au sarbatorit dupa fluierul final. Unicul gol al intalnirii din Copou a fost marcat de Aurelian Chitu, in minutul 14, la capatul unei faze superbe, in care a trecut de doi aparatori ai gazdelor.

Cum Dinamo, CSM Poli Iasi si FC Botosani au incheiat la egalitate de puncte, cate 39 de fiecare, s-a facut un clasament cu rezultatele directe inregistrate intre cele 3 formatii, iar gruparea pregatita de Flavius Stoican a iesit castigatoare la puncte.

Va fi pentru prima oara cand CSM Poli Iasi va fi prezenta in play-off, in timp ce Dinamo rateaza, in premiera, prezenta in play-off.

Clasamentul Ligii 1:

1. CFR 1907 Cluj 56p (-1 joc)
2. FCSB 52p (-1 joc)
3. Clubul Sportiv U Craiova 51p
4. FC Viitorul 44p
5. FC Astra Giurgiu 44p
6. CSM Politehnica Iasi 39p
-----------------------------
7. FC Botosani 39p
8. Dinamo Bucuresti 39p
9. FC Voluntari 28p (-1 joc)
10. ACS Poli Timisoara 27p
11. CS Concordia Chiajna 25p (-1 joc)
12. Sepsi Sfantu Gheorghe 19p (-1 joc)
13. CS Gaz Metan Medias 16p
14. CS Juventus Bucuresti 11p (-1 joc)

Primele 6 echipe vor evolua in play-off, in timp ce celelalte 8 formatii se vor duela in play-out.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...