SURPRIZA: Antrenorul Daniel Schiopu si-a depus candidatura la sefia AJF Botosani! FOTO

SURPRIZA: Antrenorul Daniel Schiopu si-a depus candidatura la sefia AJF Botosani! FOTO
Dupa Petru Filip si Bogdan Zanfirescu, miercuri la amiaza si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal si antrenorul echipei CSS Botosani, Daniel Schiopu.

Acesta a mers la AJF Botosani insotit de antrenorul echipei de juniori de la FC Botosani, Cristian Frumuz si Razvan Zetu, fostul conducator al cluburilor FC Vorona, FC Botosani 2, AS Roma si Transdor Tudora, cei doi candidand pentru functia de vicepresedinte.



Daniel Schiopu este unul dintre cei mai apreciati antrenori de copii si juniori din zona Moldovei, reusind sa promoveze la fiecare generatie jucatori valorosi in fotbalul mare. Schiopu are Licenta A UEFA si poate antrena pana la Liga a II-a.

Tehnicianul a depus la sediul AJF Botosani si un program pe care sa-l implementeze in cazul in care va fi ales presedinte AJF.

Ca o noutate, vreau sa creez SUPERCUPA A.J.F., o activitate festiva care va cuprinde un meci intre castigatoarea Cupei Romaniei – Faza Judeteana si campioana Ligii a IV-a. In cadrul aceluiasi eveniment se vor premia laureatii sezonului: castigatoarea Ligii a V-a (Nord si Sud), castigatoarele campionatelor de juniori, dar si cei mai valorosi jucatori, antrenori, conducatori si arbitri, a declarat Daniel Schiopu.


(Razvan Zetu si Cristian Frumuz)

Acesta stie cum va rezolva si problemele legate de violenta pe terenurile de fotbal din judet.

Combaterea violentei se va face prin decernarea trofeului FAIR PLAY, echipei cu cele mai putine sanctiuni si aici ma refer la cartonasele galbene, rosii, suspendari si amenzi, iar premiul consta in scutirea echipei respective de achitarea taxelor de vize si taxei anuale in sezonul competitional urmator. Atunci jucatorii si conducatorii vor incerca sa fie cat mai cuminti, pentru ca in sezonul urmator sa nu mai cheltuiasca bani cu taxe, a spus Schiopu.

De asemenea, in programul sau pentru sefia AJF Botosani, Daniel Schiopu vrea sa rezolve si problema site-ul AJF, care nu este actualizat. Acesta vrea ca toate deciziile comisiilor si cartonasele sa fie postate pe site-ul Asociatiei Judetene de Fotbal.

Vezi mai jos programul candidatului Daniel Schiopu!









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
120

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
79

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
77

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...