Suporterii Fiorentinei joaca la LOTO pentru a-i plati amenda lui Mutu!

Suporterii Fiorentinei joaca la LOTO pentru a-i plati amenda lui Mutu!
Suporterii Fiorentinei au decis sa joace la loterie, cu scopul de a castiga premiul cel mare, bani cu care vor sa achite despagubirea pe care atacantul roman Adrian Mutu o are de plata catre gruparea Chelsea, in urma sentintei TAS, informeaza violanews.com. Chelsea a cerut o amenda de peste 22 de milioane de euro pentru Mutu! Mutu, furios si iute: "Imi voi descarca toata furia pe teren!"

"Cursa pentru Jackpot-ul Superenalotto dureaza de ceva timp, astfel ca stimuleaza fanteziile multor italieni. Chiar si a fanilor echipei Fiorentinei, care s-au decis sa dea asaltul catre Jackpot pentru un scop «umanitar» original, acela de a castiga premiul pentru a-i da clubului Chelsea cele 17 milioane de euro pe care atacantul echipei viola ii are de platit lui Abramovici. In asteptare apelului la Tribunalul federal elvetian, suporterii Fiorentinei vor sa-i asigure linistea campionului lor. Poate chiar si sa mai faca un alt transfer, in locul presedintelui Della Valle", noteaza site-ul italian, citand ilsalvagente.it.

Atacantul Adrian Mutu poate face recurs pana la 15 septembrie la decizia TAS, prin care romanul este obligat sa plateasca daune de 17 milioane de euro gruparii Chelsea. Cei cinci avocati care se ocupa de cazul Mutu analizeaza cele 38 de pagini din decizia TAS, ei avand timp pana la 15 septembrie pentru a pregati recursul la Tribunalul Federal Elvetian, singurul care poate pune in discutie decizia TAS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, la 31 iulie, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro. DRC a decis, la 7 mai 2008, ca Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie sa plateasca fostului sau club, Chelsea, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea contractului, iar internationalul roman a cerut TAS sa anuleze hotararea FIFA si sa stabileasca faptul ca nu trebuie platita nicio compensatie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

astăzi, 20:22
935

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
593

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
467

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...