Suporterii FC Botosani stiu de ce echipa nu a castigat cu FC Brasov! Atac la adresa finantatorilor: "Unde v-a fost mintea, domnilor?"

Suporterii FC Botosani stiu de ce echipa nu a castigat cu FC Brasov! Atac la adresa finantatorilor: "Unde v-a fost mintea, domnilor?"
FC Botosani a remizat sambata, scor 0-0, pe teren propriu, cu FC Brasov, in cadrul etapei a IX-a din Liga 1, iar suporterii echipei pregatite de Leo Grozavu stiu de ce Acsinte si compania nu au putut castiga.

Acestia cred ca principalul motiv al remizei este faptul ca nu a fost un public numeros pe stadion pentru a incuraja echipa, iar asta s-a intamplat din cauza pretului la bilete.

Suporterii botosaneni au luat cu asalt site-ul oficial al echipei si i-au criticat pe finantatori pentru ca au stabilit pretul la bilete la fel ca la meciul cu Dinamo Bucuresti.

"Jucatorii joaca altfel cu spectatori in tribuna. S-a vazut asta de atatea ori. Eu chiar nu inteleg ce-i cu strategia asta. Pacat pentru echipa. Acuma trebuie sa strangem puncte, ca la iarna parca vad ca vindeti jucatori. Si acultati ce va spun. Multi suporteri n-au venit la meci din cauza batjocurei la care au fost supusi. In rest pentru echipa, capul sus. Asa e in fotbal. HAI BAIETII!", a scris un suporter al echipei.



"Era un stadion sumbru, o imagine dezolanta"

"Sa stiti un lucru: FC Botosani nu a castigat acest meci din cauza finantatorilor! Echipa nu a putut fi impinsa de la spate de suporteri, era un stadion sumbru, o imagine dezolanta. Nu se poate sa pui pret la peluza 20 ron intr-un meci cu Brasovul. Deci, domnilor Iftimie si Sfaiter, ca sa va convingeti mergeti in vestiar si intrebati fotbalistii ce parere au despre atmosfera de la meciul cu U.Cluj , Astra , Dinamo si cea de la meciul cu stegarii si o sa va convingeti cat de mult gresiti!", a punctat Andrei.

"Acelasi pret ca la meciul cu Dinamo? Unde v-a fost mintea, domnilor?", au fost intrebarile lui Adrian.

"V-a placut, domnilor finantatori, cata lume a fost la meci? Continuati asa si o sa vina si mai putini. Ati vazut oameni buni de la cat pornesc biletele la meciul Romania - Ungaria? 20 lei. In rest, pentru echipa imi pare rau ca n-au batut. Meritau. Lasa ca batem la Ceahlaul. Hai fc Botosani", a scris pe site-ul oficial al clubului un alt suporter.

Preturile biletelor la meciul dintre FC Botosani si FC Brasov au fost 20 de lei la peluze si 30 de lei la tribune.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
48

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
10

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
99

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...