Suporterii FC Botosani si-au ales capitanul! FOTO
SPORT

Suporterii FC Botosani si-au ales capitanul! FOTO
Suporterii echipei FC Botosani, cititori ai site-ului Stiri.Botosani.ro, si-au ales jucatorul care ar merita sa poarte banderola de capitan, dupa plecarea lui Florin Acsinte la Pandurii Targu Jiu. 

Astfel, la sondaj au participat 519 persoane, din care 435 barbati si 84 femei. 

Dintre acestia, peste 16 % l-au votat pe botosaneanul Andrei Patache, cel care a fost capitan chiar la victoria cu Pandurii Targu Jiu, din deplasare, scor 0-3. 



Pe locul doi in preferintele fanilor se afla atacantul Attila Hadnagy, cel care nu a fost niciodata capitan la FC Botosani si care a fost votat de peste 23 % dintre persoane. 



Favoritul fanilor este fundasul Michael Ngadeu, votat de peste 26 % dintre cei care au participat la sondaj. Camerunezul dorit in aceasta iarna de Steaua Bucuresti pentru a face cuplu cu Fernando Varela, ar putea deveni noul capitan al echipei botosanene.



Decizia o ia antrenorul Cristi Pustai, dupa ce se va consulta cu jucatorii si cu conducerea clubului. Pe locul 4 in preferintele fanilor se afla Gabriel Vasvari, cu 16 %, cel care a fost mult timp capitanul botosanenilor.

REZULTATELE SONDAJULUI:





 

 

Spune-ne opinia ta