Suporterii FC Botosani au plecat spre Varsovia! Printre ei si o femeie de 64 de ani! FOTO, VIDEO

Suporterii FC Botosani au plecat spre Varsovia! Printre ei si o femeie de 64 de ani! FOTO, VIDEO
Suporterii echipei FC Botosani au plecat, miercuri, spre Varsovia, pentru a sustine echipa locala in partida tur din turul doi preliminar al Europa League, cu Legia Varsovia.

Cei 50 de sustinatori ai botosanenilor s-au adunat in parcul de langa Primarie si pana cand au urcat in autocar s-au antrenat pentru partida de maine seara.

"Mergem pentru a sustinem echipa locala la Varsovia si speram la un rezultat cat mai bun. Stim ca plecam cu sansa a doua, dar niciodata nu se stie. Putin moral nu strica. Mergem sa-i incurajam", a spus unul dintre suporterii care au plecat cu autocarul pus la dispozitie de Primarie.

"Putem obtine un rezultat bun acolo, chiar daca plecam cu sansa a doua. Este un drum lung, dar se merita. Pentru echipa aceasta se merita. Sunt sustinator al echipei de cand era in Liga a III-a, de cand aveam 12-13 ani si am inceput sa merg pe stadion.", a spus un alt suporter.

Printre cei 50 de suporteri care vor fi prezenti pe stadionul "Wojska Polskiego" din Varşovia se afla si doamna Felicia Alboiu, in varsta de 64 de ani. 

"Este o echipa buna si multumim Primariei ca organizeaza asa o plecare. Este foarte lung drumul, dar vreau sa fiu veterana. Am 64 de ani si vreau sa-mi testez performantele. Am mers la unele meciuri. Sunt singura femeie? Nu am stiu. Incerc sa nu ma deranjeze. De cinci ani sunt suportera echipei FC Botosani. Vom castiga acolo", a spus doamna Felicia.

Autocarul cu care suporterii au plecat la Varșovia a fost pus la dispoziție de Primărie, iar biletele pentru intrarea la meci vor fi puse la dispoziție de FC Botoșani.

FC Botosani va juca joi seara impotrva polonezilor de la Legia Varsovia, incepand cu ora 22:00. Meciul nu va fi televizat, dar va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.














 

 

Spune-ne opinia ta