Suporterii care-si cumpara abonamente pana la meciul cu Gaz Metan, premiati de FC Botosani cu mingi si tricouri oficiale!

Suporterii care-si cumpara abonamente pana la meciul cu Gaz Metan, premiati de FC Botosani cu mingi si tricouri oficiale!
Conducerea clubului FC Botosani a anuntat ca pana in prezent s-au vandut aproximativ 800 de abonamente pentru noul sezon al Ligii 1.

Pentru a-si stimula mai mult fanii, FC Botosani a decis sa-i resplateasca pe cei care isi achizitioneaza un abonament pana la meciul din prima etapa cu Gaz Metan Medias.

Astfel, suporterii care isi cumpara un abonament pana pe 25 iulie (inclusiv), atunci cand botosanenii ii vor intalni pe cei de la Medias pe teren propriu, vor intra intr-o tombola.

In urma unei trageri la sorti, primii 5 suporteri vor primi cate o minge oficiala de joc cu semnaturile jucatorilor pe ea, iar urmatorii 5 vor primi cate un echipament de joc marca Legea, echipament cu care FC Botosani a evoluat in sezonul trecut.

Pretul unui abonament la peluza costa 200 de lei, la tribuna costa 300 de lei, in timp ce un abonament la Tribuna 0 costa 600 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...