SUPER-TRANSFER la FC Botosani! Un fost jucator al celor de la Inter Milano si Partizan Belgrad va semna cu echipa locala!

SUPER-TRANSFER la FC Botosani! Un fost jucator al celor de la Inter Milano si Partizan Belgrad va semna cu echipa locala!
FC Botosani este aproape de a-l transfera la echipa pe atacantul macedonean Aco Stojkov, fost jucător la Inter Milano, Partizan Belgrad sau Vardar Skopje.

Macedoneanul se afla deja in lotul formatiei pregatite de Leo Grozavu, insa a refuzat sa joace intr-un meci de verificare fara sa semneze un contract, iar oficialii clubului botosanean fac tot posibilul ca maine sa semneze contractul cu jucatorul, care va primi si o suma de bani la semnatura.

"Cand spunem un super-transfer ar trebui sa fie si confirmat. Are cineva o vorba, ca nu carnetul de fotbalist joaca. Daca vine la noi cu convingerea ca doar daca munceste face performanta e bine si nu din istoric. Noi avem nevoie de un jucator muncitor. El este la echipa de doua zile. Problema care ma pune pe ganduri este ca nu a vrut sa joace pentru ca asteapta semnarea contractului si niste bani inainte. Toata lumea il lauda, dar cand devii atat de riguros, e un prim semn de intrebare. Am informatii ca e un jucator bun, dar capricios. Dar sper ca acest transfer sa se realizeze, pentru ca am semnat astazi un pre-contract, maine vom semna contractul, urmeaza ca eu sa gasesc niste bani sa-i dau si sa-l vedem la primul meci de pregatire", a declarat finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime pentru Stiri.Botosani.ro.

Acesta a precizat ca jucatorul macedonean va fi cel mai bine platit jucator de la FC Botosani.

"Din fericire pentru el, da, din pacate pentru noi, da. Stiti cum e, atacantii sunt cei mai bine platiti. E un jucator care are niste cereri financiare putin la limita superioara a celor pe care le-am oferit pana acum la FC Botosani", a mai spus Iftime.


(Aco Stojkov - rosu)

Aco Stojkov a fost achiziţionat de Inter Milano in anul 2001, dar nu a reusit sa se impuna in echipa si a fost mai mult imprumutat. Totusi varful a marcat in 3 goluri in 10 meciuri la Inter.

Cele mai multe goluri le-a reusit in Elvetia la FC Aarau, unde a marcat 22 de goluri in 68 de meciuri. Ultima echipă la care a evoluat a fost Vardar Skopje, formaţie pentru care a jucat 27 de meciuri şi a marcat 17 goluri.

Stojkov este si international, iar pana acum a strâns 41 de selecţii, marcand 5 goluri pentru nationala Macedoniei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminică: Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă "Din străbuni, din oameni buni…" - Programul manifestării!

astăzi, 19:30
1137

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de datini ...

Concertul de colinde "Crăciunul - Bucurie sfântă", la Dorohoi!

astăzi, 14:03
127

Dorohoienii sunt așteptați în acest sfârșit de weekend la un Concert de Colinde organizat de Seminarul Teologic "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.Duminică, 17 decembrie 2...

Autorităţile vor să pună în funcţiune o nouă staţie de pompare pe râul Prut. Va deservi 10.000 de hectare de teren agricol

astăzi, 13:07
519

Noua staţie va fi în aval de cea din Manoleasa şi va deservi 10.000 de hectare de teren agricol în zona Româneşti-Ştefăneşti. Licitaţia privind lucrările se estimează a se desfăşura în ...