Ștefan Radu a marcat golul etapei în Italia, cu Sassuolo! Prima "dublă" din cariera românului - VIDEO

Ștefan Radu a marcat golul etapei în Italia, cu Sassuolo! Prima "dublă" din cariera românului - VIDEO
Weekend excelent pentru Ștefan Radu! Fundașul român în vârstă de 27 de ani a deschis scorul în partida Lazio - Sassuolo, din etapa a 25-a a campionatului italian.

Lazio a câștigat cu 3-2, după un meci de mare luptă, în care Ștefan Radu a marcat și pe final Fostul apărător dinamovist a înscris mai întâi în minutul 36, cu o execuție care devine, încet-încet, "marcă înregistrată" pentru fotbalistul lui Edoardo Reja.

Acesta a preluat o minge în afara careului, a avansat scurt și trimis o torpilă imparabilă, în vinclul porții lui Pegolo. Portarul lui Sassuolo a plonjat disperat, dar nu a putut împiedica balonul să intre în poartă, astfel că tabela s-a modificat în 1-0 pentru Lazio.

Ștefan Radu încasase un cartonaș galben în minutul 26, pentru o altercație cu un adversar. El a jucat 14 meciuri în acest sezon.

În minutul 72, fostul "lazial" Floccari a adus egalarea pentru Sassuolo, dar Klose și-a readus echipa în avantaj 60 de secunde mai târziu! N-a rămas 2-1 pentru multă vreme. Golgheterul Floro Flores a egalat din nou și se părea că punctele vor fi împărțite.

Al doilea gol, cu devierea unui adversar

Dar, în minutul 83, Ștefan Radu a centrat decisiv din banda stângă, iar Paolo Cannavaro a deviat decisiv mingea în poartă, după un duel cu Candreva. Balonul se ducea, însă, spre poartă, motiv pentru care italienii l-au creditat tot pe fundașul român pentru golul respectiv!

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminică: Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă "Din străbuni, din oameni buni…" - Programul manifestării!

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
1560

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de datini ...

Concertul de colinde "Crăciunul - Bucurie sfântă", la Dorohoi!

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
209

Dorohoienii sunt așteptați în acest sfârșit de weekend la un Concert de Colinde organizat de Seminarul Teologic "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.Duminică, 17 decembrie 2...

Autorităţile vor să pună în funcţiune o nouă staţie de pompare pe râul Prut. Va deservi 10.000 de hectare de teren agricol

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
760

Noua staţie va fi în aval de cea din Manoleasa şi va deservi 10.000 de hectare de teren agricol în zona Româneşti-Ştefăneşti. Licitaţia privind lucrările se estimează a se desfăşura în ...